SPORTURI  »  HANDBAL  »  

Motive de îngrijorare la CSM București înainte de debutul în Liga Campionilor » Crina Pintea are pneumonie

Articol de - Publicat sambata, 05 octombrie 2019 17:48

Crina Pintea (29 de ani) are șanse mici să joace în Danemarca, pivotul acuzând o răceală puternică.

  • Esbjerg - CSM București se joacă duminică, de la ora 17:50 și va fi transmis pe TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

CSM București are alte probleme de lot înaintea debutului în Liga Campionilor. Antrenorul Adrian Vasile, care va bifa și el primul meci de Liga Campionilor din postura de „principal”, nu se va putea baza, mai mult ca sigur pe pivotul Crina Pintea. 

Aceasta a răcit puternic în cantonamentul echipei naționale, ea nejucând în disputa cu Insulele Feroe, de la Torshavn. Deși a ajuns până la Paris, a revenit la București, starea sa de sănătate înrăutățindu-se.  

„E foarte răcită, are pneumonie. Este sub tratament și nu este deloc în cea mai bună stare fizică”, au declarat surse din cadrul echipei. 

Dragana Cvijici îi va lua locul Crinei, sârboaica refăcându-se după o mai veche accidentare. În plus, Lekici și Omoregie sunt gata să evolueze cu Esbjerg. Nu însă și Cristina Neagu. 

Sâmbătă, tot în grupa B, din care face parte CSM București, finanlista Ligii Campionilor, Rostov Don a spulberat campioana Poloniei, Perla Lublin, deși antrenorul Ambros Martin a jucat repriza a doua cu rezervele. A fost 21-11 la pauză, repriza a doua încheindu-se la egalitate, 10-10. În etapa a doua, CSM va întâlni la București pe Rostov Don, pe 11 octombrie.  

VEZI ȘI:

VIDEO Atmosferă SENZAȚIONALĂ după prima victorie stagională a Rapidului! Jucătoarele și fanii au creat un moment de excepție

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
ceaiuri
ceaiuri  •  05 Octombrie 2019, 19:39

daca o echipa cu asa buget sta intr-o jucatoare...nu e de bine

juv3ntin
juv3ntin  •  05 Octombrie 2019, 18:32

Bai ce ghinion au fetele astea.

blackseacoast
blackseacoast  •  05 Octombrie 2019, 18:31

Ce echipa,mare si valoroasa ati avut si v-ati batut joc de ea...Si acum v-au ajuns blestemele pentru mizeriile care le-ati facut acelor mari campioane ! Respect etern pentru aceea splendida echipa,acelui antrenor si mai ales Bellei Gullden,sufletul real al acelei echipe GONIT la modul cel mai las si mizerabil ! Ca atare,in frunte cu Neagu,cea mai cea din toate cele, adusa cu tot tam-tam-ul,scufundati-va pe merit!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează