SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR / OLTCHIM - VIBORG, SÎMBĂTĂ, 20:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Narcisa Lecuşanu vrea să întoarcă rezultatul cu Viborg: "Nu mai putem juca la fel de prost!"

Narcisa Lecusanu, Lecusanu, Oltchim
Narcisa Lecusanu, Lecusanu, Oltchim

Articol de - Publicat joi, 13 mai 2010 00:00

Narcisa Lecuşanu, centrul Oltchimului, spune că în retur ea şi coechipierele ei vor face totul pentru a realiza minunea în finala Ligii.

Numărul 99... Narcisa Lecuşanu! După patru sezoane petrecute la Oltchim, centrul "naţionalei" României, vicecampioană mondială în 2005, şi-a anunţat retragerea. E însă hotărîtă să se despartă de handbal cu fruntea sus. Vrea să dea totul în returul finalei Ligii Campionilor, contra lui Viborg, pentru a ieşi pe uşa din faţă. Dacă s-ar putea cu trofeul în faţă, ar fi şi mai frumos. Va fi greu însă, după ce în tur, la Herning, a pierdut cu 21-28!

- Narcisa, ce s-a întîmplat în meciul tur. De ce aţi capotat?
- Nu am reuşit să ne facem jocul obişnuit. De obicei avem o echipă bună, dar nimeni nu-şi poate explica ce s-a întîmplat. Nu ne-am regăsit!

- Aţi controlat primele 15 minute disputa. Aţi condus ultima dată cu 7-5 şi de acolo v-aţi prăbuşit.
- Nu e suficient să conduci 15 minute. Un meci de handbal ţine 60 de minute, dar noi am uitat acest lucru. Nu am depus suficient efort şi mai ales nu ne-am retras destul de repede în apărare, astfel că Viborg ne-a dat o mulţime de goluri pe contraatac. Lucrurile au devenit atunci foarte dificile pentru noi. Acum, vreau să cred că nu mai putem juca la fel de prost.

- Sînteţi capabile să remontaţi diferenţa de 7 goluri?
- Nu ştiu, dar atît timp cît mai e un meci, trebuie să dăm totul. Încă mai e o şansă, una mică. Nu ştiu dacă putem să recuperăm atît de multe goluri, dar cel puţin sperăm să facem un meci bun. Să aşteptăm şi o să vedem care va fi deznodămîntul.

- Jucaţi meciul retur la Bucureşti, nu în sala voastră, la Rm. Vîlcea, acolo unde v-aţi obişnuit. Cum crezi că va fi în Polivalentă?
- Sper să avem sprijin din partea spectatorilor. Noi sîntem obişnuite la Vîlcea, acolo unde e cea mai frumoasă atmosferă din lume. Oricum, important e să facem un meci bun. Pînă la urmă e vorba de finala Ligii Campionilor şi evident că vom da totul pentru a cîştiga trofeul.

3 goluri a marcat Narcisa Lecuşanu în tur şi are în total 30 de goluri în actuala ediţie a Ligii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  13 Mai 2010, 13:33

CITESC ACOLO CA AVETI LIBER LA SEX INAINTEA PARTIDEI...PUTETI FACE SI IN TIMPUL MECIULUI CA TOT PIERDETI..ASA ECHIPA SLABA NU MERITA SA JOACE FINALA.....HAIDI PA...

 •  13 Mai 2010, 13:17

NARCISA, CU TINE IN TEREN SAU PE FOAIA DE JOC, MECIUL ESTE PIERDUT, ORICE AI FACE. LASA-NE

 •  13 Mai 2010, 12:50

Nici o sansa. Cupa e deja pierduta. Poate la anu (si la multi ani). By

Vezi toate comentariile (8)
Comentează