SPORTURI  »  HANDBAL  »  REZULTATE

Norvegia a bătut şi Spania, 33-26, dar stă la mâna Germaniei! Danemarca simplifică misiunea Franței

Articol de - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 18:49

Spania a jucat la fel de bine contra Norvegiei, în prima repriză, la fel cum o făcuse şi contra României, marţi. Echipa lui Carlos Viver Arce avea un singur gol handicap după primele 30 de minute, 17-18, dar s-a aflat mult timp şi la conducere.

  • Marian Ursescu, expert in handbal și șef departament Sporturi la GSP, este trimisul Gazetei la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informații

În partea a doua, nordicele au făcut ordine pe teren. Cu o Stine Oftedal sclipitoare, cu o apărare mai eficientă şi o poartă exactă, Norvegia s-a distanţat şi a fost sigură de victorie după primele 10 minute. Au fost şi 10 goluri diferenţă, 33-23, dar până la urmă Spania a mai redus din diferenţă.

A fost a treia victorie categorică pentru campioana Europei în grupa principală după cele cu Ungaria (36-23) şi Olanda (29-16). Golaverajul nordicelor la Nancy e un incredibil plus 33!

Chiar şi aşa, nordicele plătesc tribut înfrângerilor cu Germania şi România. Aşteaptă acum o minune de la Germania, ca să bată Olanda. Norvegia şi-a asigurat însă un meci pentru locurile 5-6 la Paris, indiferent de celelalte rezultate. 

Danemarca uşurează misiunea Franţei

Nordicele au învins Muntenegru, scor 24-23, în grupa I principală. Echipa lui Per Johansson şi Adrian Vasile a fost condusă de la un capăt la altul şi a ratat, în mare măsură, chiar şi locul 3 în grupă.

Rezultatul ajută mult Franţa, care poate chiar pierde acum, cu Serbia. Suedia are nevoie de 9 goluri diferenţă în faţa Rusiei, dacă gazdele vor ceda la un gol. Franţa are şi avantajul de a juca ultima, după Suedia-Rusia.

Citește și: 

CALCULE HANDBAL // Norvegia învinge Spania! Știm în proporție de 99 la sută semifinalistele din cealalată grupă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează