SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORESPONDENȚĂ DIN FRANȚA

NORVEGIA - CEHIA 31-17 // Avertisment pentru România: Norvegia a demolat Cehia, iar partida de miercuri cu 'tricolorele" se joacă pentru primul loc!

Heidi Loke
Heidi Loke

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 23:59

Maşina de handbal norvegiană s-a pus în mişcare, nordicele zdrobind Cehia în celălalt meci din grupa noastră, scor 31-17.

  • România- Norvegia e miercuri, de la ora 22:00, în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro. Partidase joacă pentru primul loc

Corecţia dată de nemţoaice, în primul meci, 33-32, le-a trezit pe campioanele Europei. Norvegia a jucat cu totul altceva în faţa Cehiei, şi a câştigat la scor o dispută în care Lunde, Loke, Kristiansen şi celelalte nordice s-au distrat.

Româncele trebuie să fie atente la jocul cu pivotul al nordicelor, acolo unde veterana Heidi Loke joacă precum în tinereţe. Loke a primit premiul de "omul partidei" în disputa cu Cehia.

Şi Florică sau Elisei, care vor evolua pe extrema stângă, trebuie să fie foarte atente la Malin Aune, incredibila extremă dreapta pe care am văzut-o şi la Bucureşti, în CSM-Vipers Kristiansand.

Portarul Katrine Lunde (38 de ani) a avut şi ea o prestaţie formidabilă în prima repriză, având un procentaj de 48%!

S-a terminat 31-17, dar lucrurile erau rezolvate la pauză, atunci când Norvegia avea 20-10!

România-Norvegia se va juca pe 5 decembrie, de la ora 22:00. Ambele echipe sunt calificate, dar meciul se va juca pentru puncte în Main Round.

Spania a pierdut dramatic

În grupa C, cu care se va încrucişa România în grupa principală, Olanda a învins incredibil Spania, 28-27.

Louise Abbingh, fosta jucătoare de la HCM Baia Mare, a marcat direct din aruncare de la 9 metri, când timpul de joc expirase! Olanda a învins cu 28-27 şi va ajunge în Main Round cu punctaj maxim.

Ungaria e şi ea calificată după ce a învins Croaţia cu 24-18. În ultima zi, Ungaria-Spania va fi foarte important pentru configuraţia finală.

Clasament grupa C
1. Olanda 4p
2. Spania 2p
3. Ungaria 2p
4. Croaţia 0p

Clasament Grupa D
1. România 4p
2. Norvegia 2p
3. Germania 2p
4. Cehia 0p

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  04 Decembrie 2018, 14:26

Puteam bate si noi Cehia la 9-10 goluri, daca eram mai concentrati pe final. Asa, am ajuns sa tremuram. A mai fost si amintirea meciului trist de anul trecut si undeva s-a strecurat indoaiala. Bine ca am trecut peste. Germania a surprins Norvegia prin repunerile si atacurile rapide. A incercat si cu noi, dar, dupa 2-3 goluri ne-am prins ce trebuie facut si nu le-a mai mers. Echipa noastra mi se pare mai completa (mai bine zis, lotul). Cu Norvegia e greu oricand, dar daca ne ajuta poarta din nou, putem spera la o victorie. Nici un egal n-ar fi rau. Victoria cu Norvegia ne-ar putea permite, la o adica, sa gresim o data in grupele principale. Cu lotul asta si cu antrenorul pe care-l avem, trebuie sa ne propunem macar accesul in finala, unde s-ar putea sa dam iar peste Norvegia. Cred ca echipa are tot ce-i trebuie pentru a ajunge in finala. Insa totul trebuie luat pas cu pas.

ceaiuri
ceaiuri  •  04 Decembrie 2018, 14:23

cehoaicele au jucat cu gandul la..ultimul meci(o victorie poate trimite germania acasa)

knuty
knuty  •  04 Decembrie 2018, 09:23

Chiar credeti sunt PROSTI cei de la Gyor sa o transfere pe *** aia ??!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează