SPORTURI  »  HANDBAL  »  IMPRESIONANT

Nu l-au uitat » Marian Cozma va fi comemorat, sîmbătă, la Veszprem

Marian Cozma va fi comemorat, sîmbătă, la Veszprem
Marian Cozma va fi comemorat, sîmbătă, la Veszprem

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 februarie 2012 11:43

MKB Veszprem, campioana Ungariei la handbal masculin, şi fanii acesteia vor organiza sîmbătă, după meciul cu Csurgo, o slujbă religioasă în memoria fostului handbalist Marian Cozma, ucis în ţara vecină, în urmă cu trei ani.

MKB a anunţat că, la finalul partidei cu Csurgo, de sîmbătă, va avea loc slujba de comemorare, la care sînt aşteptaţi fanii săi şi locuitorii din Veszprem, oraşul în care Marian Cozma a fost ucis în 8 februarie 2009.

"Dorim să continuăm tradiţia de a-l comemora pe Marian Cozma. După meciul cu Csurgo, în faţa Veszprem Arena, va avea loc slujba religioasă, acolo unde este amplasat şi bustul lui Marian. Pe cei care nu pot ajunge în acea zi, îi rugăm să aprindă o lumînare pentru Marian, în 8 februarie", se arată în comunicatul clubului din ţara vecină, potrivit mediafax.

Decizia de a devansa slujba memorială a fost luată deoarece, pe 8 februarie, MKB va juca în deplasare.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în 8 februarie 2009, într-o discotecă din oraşul unde juca, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sîrbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesici.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
angeladeva
angeladeva  •  08 Februarie 2012, 09:51

Dumnezeu sa-l ierte, suntem alaturi de familia lui Marian.

jackassb
jackassb  •  02 Februarie 2012, 12:43

Dumnezeu sa-l ierte pe Marian...si pe Klein ca sunt 19 ani de cand a murit ! sportul romanesc a aratat altfel cu voi pe teren.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează