SPORTURI  »  HANDBAL  »  AMICAL

Oltchim a învins Trier cu 37-24 într-un amical în Germania

Ada Nechita a marcat de cinci ori contra celor de la Trier
Ada Nechita a marcat de cinci ori contra celor de la Trier

Articol de - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 23:22

În drum spre Bad Urach, acolo unde de vineri va participa la cel mai tare turneu al verii, campioana României s-a oprit marţi seara la Trier, acolo unde a susţinut o partidă amicală cu DJK/MJC Trier, locul 10 în ultima ediţie din Bundesliga.

Vîlcencele nu au avut nici un fel de probleme cu mult mai modesta formaţie germană, cîştigînd clar cu 37-24. Antrenorul Radu Voina nu le-a folosit nici un minut pe Talida Tolnai, Oana Manea, Iulia Managarova şi Valentina Elisei Ardean.

Golurile Oltchimului au fost marcate de Iulia Curea 6, Adriana Nechita 5, Ionela Stanca 5, Ekaterina Vetkova 5, Melinda Geiger 4, Ramona Farcău 4, Roxana Han 2, Adina Fiera 2, Marija Jovanovici 2 şi Yeliz Ozel 2.

Oltchim a susţinut în această vară 11 partide de verificare dintre care a cîştigat 8, una a terminat-o la egalitate, iar două le-a pierdut. Ambele înfrîngeri au venit în faţa campioanei Ungariei, ETO Audi Gyor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dorindeva
dorindeva  •  25 August 2011, 18:19

Astazi se inplinesc trei luni de cand Ion Sarbu (foto) zis MANOLO, a ales sa plece din aceasta lume, suparat fiind ca echipa sa de suflet a parasit prima scena a fotbalului romanesc. A fost un mare fan al echipelor Universitatea Craiova si Oltchim Ramnicu Valcea, un iubitor al sportului care a stiut sa respecte sportivii din teren si colegii din tribuna. Rog pe cei care l-au cunoscut sa aprinda o lumanare in memoria lui, iar pe fetele de la Oltchim sa dedice prima victorie din turneul urmator acestui adevarat suporter. Dumnezeu sa-i ierte greseala si sa-l judece dupa faptele sale bune si sufletul sau mare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează