SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Oltchimul se transformă » Conducerea a anunţat noua strategie a clubului pentru sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2013 11:37

Preşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru, asigură fanii echipei Oltchim Rm. Vîlcea că echipa va supravieţui.

Dar strategia clubului va fi alta din sezonul viitor.

"Atmosfera începe să devină normală. Au fost probleme după necalificarea de la Veszprem, o frustrare, pentru că noi am fost mai buni.

Oltchim va continua să existe, chiar dacă va merge într-o formulă nouă. Vom păstra 7-8 jucătoare de valoare mondială şi vom aduce alte 7-8 jucătoare foarte tinere, pe care le avem în club, sau le avem împrumutate la alte formaţii din ţară", a spus Berbecaru la Digi Sport.

Oficial, Oltchimul a pierdut-o pînă acum pe Allison Pineau, care a semnat cu Vardar Skopje.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
lumpy666
lumpy666  •  26 Aprilie 2013, 05:28

TOTDEAUNA SUNTEM MAI BUNI DECAT ADVERSARUL ACTUAL DAR NOI NU CASTIGAM NICI ODATA NIMIC DOAR ADVERSARII NOSTRI , DAR NOI SI DE DATA ASTA AM FOST MAI BUNI POATE LA NIVELUL DE FRUSTRARE CE AM INGHITIT SI DE DATA ASTA DE LA GYOR CUM AM PATIT SI LA CAMPIONATUL EUROPEAN DIN SERBIA LA NIVEL DE NATIONALA TOT DE LA UNGUROAICE........!!!!!!!!! -POATE CA AR FI MAI BINE SA REFORMULAM DECLARATIILE CE DAU OFICIALII DIN PENTRU PRESA INTERNA CEI CARE PRETIND CA SE PRICEP LA HANDBALUL FEMININ....!!!!

iveronel
iveronel  •  24 Aprilie 2013, 04:56
Postat de amusement pe 21 Aprilie 2013, 12:40

Domn'le fetele astea au petrecut in cluburi pe manele si alte magarii de prostitutie cu antrenorul echipei.. O rusine de femei

Fetele astea m-au facut de multe ori mandru ca sunt roman. Oltchimul e una din putinele echipe care ne-a reprezentat decent in Europa. Toti o bagati pe aia cu banii publici, dar cati bani publici nu sunt cheltuiti in fotbal, de ex la Tg. Jiu? Si nu a obtinut nici macar o prezenta in Europa League, ce sa mai vorbim de semifinale si finale? Banii care se cheltuiesc la Oltchim sunt marunti in comparatie cu ce se cheltuieste in fotbal, dar sunteti orbi, nu stiti sa apreciati nimic bun, cand apare ceva bun in tara asta distrugeti, apoi tot voi va lamentati.

valcod82
valcod82  •  21 Aprilie 2013, 18:23

Exista intr-adevar variante foarte bune in Liga Nationala. Se poate alege dintre : Timea Tatar, Crina Pintea, Gabriela Perianu, Luciana Marin, Aneta Parvut, Eliza Buceschi, Denisa Dedu sau Irina Glibko. Aceste fete au calitati foarte bune si nici nu ar cere salarii mari. Mai bine il pastram pe Vestergaard sa creasca aceste talente decat pe Barbosa sau Bulatovic.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează