SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL / CUPA EHF / SCM CRAIOVA-DVSC DEBRECEN 24-19

Oltence hotărâte » SCM Craiova a făcut un prim pas pentru calificarea în grupele Cupei EHF, câștigând disputa cu Debrecen la 5 goluri diferență

Ana Maria Țicu a marcat ieri un gol   
FOTO Ionuț Buharu
Ana Maria Țicu a marcat ieri un gol FOTO Ionuț Buharu

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 noiembrie 2017 18:36

SCM Craiova a condus de la un capăt la altul disputa cu formația maghiară DVSC Debrecen, dar oltencele și-au pierdut suflul pe final (24-19).

În ultimele 8 minute, formația lui Bogdan Burcea nu a mai reușit să înscrie niciun gol pentru că altfel diferența ar fi fost mult mai mare. De altfel, Craiova a avut 24-16 în minutul 52!

Diferența de 5 goluri a fost realizată încă de la pauză de Zamfir, Elisei și compania. Cu glezna bandajată după entorsa suferită acum o săptămână, Cristina Zamfir Florianu a strâns din dinți și a ținut cu tot dinadinsul să joace.

Și a făcut-o chiar foarte bine, marcând de 5 ori în poarta oaspetelor. Joc foarte bun și pentru Andreea Pricopi, dar și pentru Valentina Elisei Ardean. MVP-ul meciului a fost însă portarul Florentina Stanciu.

Pentru Craiova au marcat Pricopi 6, Elisei 6, Zamfir 5, Nikolici 3, Țicu 1, Rădoi 1, Tudor 1 și Vizitiu 1.

Cele mai bune handbaliste ale echipei pregătite de Tonje Tiselj, tehnicianul care a trecut în carieră și pe la Baia Mare, au fost daneza Lotte Griegel și rusoaica Anna Punko. Românca Mădălina Zamfirescu nu a jucat nicio secundă, ea având probleme de sănătate după entorsa suferită la glezna dreaptă.

Centrul "naționalei" va intra pe teren la partida de la Debrecen, din 18 noiembrie, atunci când se va decide și echipa care va accede în grupele Cupei EHF. 

România organizează Mondialul de tineret din 2020!

La Congresul Federației Internaționale de Handbal de la Antalya (Turcia), ieri au fost stabilite și gazdele următoarelor Campionate Mondiale de tineret, la masculin și la feminin.

La fete, România și-a depus candidatura pentru turneul final din 2020. România a primit cele mai multe voturi, astfel că turneul va avea loc la Brașov și la București, în vara anului 2020, perioada exactă urmând a fi stabilită.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
lionforever
lionforever  •  11 Noiembrie 2017, 21:11

Păcat că nu s-a transmis meciul . Atmosfera superbă in tribune , cu micile înțepături cu ungurii , jocul superb al fetelor rezultatul trebuia să fie la 8-9 goluri în favoarea echipei noastre păcat de căderea de pe final .

aius
aius  •  11 Noiembrie 2017, 20:59

Felicitari fetelor !Pacat ca televiziunile noastre,dorm !TVR,a dat un meci de handbal din campionatul intern !:)))

palincarul
palincarul  •  11 Noiembrie 2017, 18:48

Sa tot prinzi echipe de maghiarite, te distrezi frumos cu ele. Felicitari Craiova!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează