SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Planuri mari pentru una dintre noile jucătoare de la CSM: "Am venit la București să câștig trofeul!"

Articol de - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 22:25

Jovanka Radicevici a fost un adevărat argint viu, aseară, pe extrema dreapta a CSM-ului. Mereu luptătoare pe teren, muntenegreanca a jucat 60 de minute, și a dat satisfacție.

- Jovanka, primul meci la CSM în Ligă, prima victorie. Care sunt primele impresii?
- Sunt foarte fericită. Cred că am jucat bine, cel puțin în faza de atac. Știam însă că formăm o echipă valoroasă, de asta am ales să vin aici.

- Ați marcat 36 de goluri, a fost dorința mare să înscrieți toate?
- Am jucat bine în atac, dar să ne uităm că am și primit 31 de goluri! Trebuie să luptăm mai mult în apărare, în Liga Campionilor cheia meciului e doar apărarea. Dar ne vom înțelege mai bine pe viitor, sunt sigură de asta.

- Cum a fost atmosfera, cum ți s-a părut?
- A fost fantastică. Am venit la București ca adversară a CSM-ului, cu Vardar, și ne era foarte greu în teren. Acum sunt fericită că joc în fața acestor fani. Când am ales să vin aici m-am gândit și la acest lucru.

- Peste trei zile veți juca din nou, în campionat cu CSM Rm. Vâlcea. E vremea revanșei?
- Sigur e vremea revanșei. Am pierdut Supercupa, dar acum va fi un alt meci. Am început să ne cunoaștem, să jucăm mai bine de la meci la meci. Supercupa era primul nostru meci. Știu că s-a spus după acel joc că nu avem echipă, că am pierdut, dar trebuie să nu uităm că nu poți juca așa bine, peste noapte. O să vedem de acum încolo. Avem nevoie de meciuri și de timp.

- Ai jucat patru finale de Liga Campionilor, dar ai câștigat doar una. Vine și al doilea trofeu?
- (Se uită în sus) Doamne, ai milă de mine! Am pierdut cu Vardar două finale consecutive și nu mai vreau să trăiesc această dezamăgire. Îmi doresc să ajungem până la capăt. Va fi foarte greu, dar nu imposibil.

"E greu să faci mai mult când joci cu CSM. Sunt mulțumit de echipa mea. Au fost momente bune, unele mai puțin bune, dar noi suntem o echipă tânără, care poate căpăta experiență doar cu astfel de meciuri" Gabor Elek, antrenor FTC Budapesta

"Spioni" în tribună

Meciul de aseară a fost urmărit din tribună de Kim Rasmussen, antrenorul cu care CSM a cucerit Liga Campionilor. Acum selecționer al Ungariei, Kim a venit să vadă jucătoarele de la FTC Budapesta, formația care dă la lot grosul selecționatei maghiare.

În tribună a fost și Florin Pera, antrenorul de la CSM Rm. Vâlcea, echipa cu care bucureștencele vor juca în campionat marți. "CSM București a jucat foarte bine, mult mai bine decât a făcut-o cu noi. O echipă care marchează 36 de goluri nu poate fi decât foarte puternică. Deja nu mai pot să dorm", a glumit tehnicianul vâlcean.

Citește și

Cristina Neagu, nemulțumită după victoria cu Ferencvaros! Critici dure ale celei mai bune jucătoare din lume: "A fost dezastruoasă!"

FOTO Debut perfect pentru CSM București! "Tigroaicele" au câștigat categoric cu Ferencvaros, 36-31

CSM București deschide balul! Prezentarea Ligii Campionilor la handbal feminin: o nouă ediție pornește la drum

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
2264101893823582
Kiss Péter  •  07 Octombrie 2018, 10:10

Sa vedem ce va face cu AUDI ETO GYŐR,care a batut nu cu 5 ci cu 16 goluri ( 39 - 23 )....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează