SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Plîngere la Poliţie » Ecusoanele oficialilor de la CSM Bucureşti au fost furate înaintea partidei cu SCM Craiova!

Mette Klit nu a putut sta pe banca CSM-ului
Mette Klit nu a putut sta pe banca CSM-ului

Articol de - Publicat marti, 16 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 23:17

CSM Bucureşti pretinde că ecusoanele oficialilor echipei au fost furate înainte de meciul cu SCM Craiova. Formaţia din Capitală poate pierde însă la "masa verde" disputa cîştigată cu 28-16!

CSM Bucureşti a cîştigat duminică seara cu 28-16 partida din etapa a 4-a cu SCM Craiova, în Sala Giuleşti. Echipa din Capitală nu a avut însă pe banca tehnică nici un oficial, pentru că aceştia nu au avut ecusoanele speciale oferite de Federaţia Română de Handbal, la începutul sezonului.

Au dispărut foile din carnete! » Scandal monstru în semifinalele Superligii Naţionale de rugby

Observatorul partidei, Victor Sighicea, nu le-a dat voie oficialilor să ia loc pe bancă, deşi aceştia au prezentat legitimaţiile de antrenor, "vizate şi ştampilate".

"Am căutat şi noi în Regulamentul FRH. Nicăieri nu există nici o prevedere în ceea ce priveşte lipsa, inexistenţa fizică, a ecusoanelor. Nu-i înţeleg nici pe cei de la Craiova, au pierdut la 12 goluri diferenţă şi acum vor să cîştige un meci la masa verde", a declarat directorul general de la CSM, Constantin Căliman.

Oficialul bucureştean spune că gruparea din Capitală a făcut şi plîngere la Poliţie. "Carnetele de joc, legitimaţiile antrenorilor şi ecusoanele au fost toate într-o borsetă. Din ea au dispărut însă numai ecusoanele. E bizar, dar acum nu mai avem ce face. Am făcut memoriu la federaţie, e un caz fără precedent, tocami de aceea în regulament nu se prevede un caz de forţă majoră", a adăugat Căliman.

Azi cazul se va discuta la FRH, dar CSM Bucureşti speră să nu piardă meciul cu 0-10 şi să nu fie penalizată cu un punct în clasament.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează