SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Probleme mari la CSM București: „tigroaicele” sunt neplătite de 3 luni! Radicevici, Lekici, Lazovici și alte câteva fete nu înțeleg ce se întâmplă

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2019 19:53

Jucătoarele de la echipa de handbal feminin CSM București nu s-au plâns niciodată, dar știrea că în acest an n-au primit niciun ban din contracte a fost confirmată!

Problemele par că nu se mai termină la CSM București. Campioana României, la feminin, e pe cale să pierdă campionatul și să nu se califice în Final Four-ul Ligii Campionilor. Sunt însă și probleme de ordin administrativ.

Conducerea clubului nu a reușit să onoreze contractele jucătoarelor în acest an, pentru că bugetul nu a fost aprobat, iar de la Primăria București nu au ajuns banii necesari.

Radicevici, Lekici, Lazovici și alte câteva fete au întrebat în stânga și-n dreapta, să înțeleagă ce se întâmplă, mai ales că ele sunt la primul an de contract la București. Jucătoarele mai vechi, chiar și cele străine, gen Mehmedovici, Grubisici, le-au explicat că acest lucru se întâmplă an de an în primele luni, dar că situația a revenit la normal pe parcurs, datoriile fiind achitate.

Handbalistele de la CSM au confirmat că nu au primit în 2019 niciun ban, dar nu s-au plâns de acest lucru. "Nu asta e cauza pentru care noi am pierdut cu Metz. Cred că s-a văzut că toată lumea a luptat, și-a dorit să obținem un rezultat bun. Banii o să vină, important e să fie rezultate", a declarat una dintre "tigroaice".

Buget mai mic?

Dacă echipa de handbal CSM București, locomotiva clubului cum a fost numită, nu-și va realiza obiectivele (să câștige campionatul și să se califice în Final 4), sunt toate șansele ca bugetul clubului să fie diminuat cu 25%!

În acest sezon, CSM București a avut, per total, un buget de aproximativ 15 milioane euro. Dacă se va decide reducerea, atunci probabil că cel mai mult vor avea de suferit echipele de juniori, pentru că banii pentru echipele de handbal (feminin și masculin) sau volei (feminin) e clar că vor rămâne la același nivel.

Citește și:

SCM Rm. Vâlcea mai face un pas spre titlu! Au mai rămas 4 meciuri până la final și oltencele nu au voie să facă pași greșiți

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  08 Aprilie 2019, 17:14

banuiesc se mai incearca sa se faca ceva economii....au asteptat sa vada ce se intampla cu metz sa vada daca mai platesc...(campionatul pierdut,depind numai de oltence sa castige,FF pierdut,mai ramane cupa unde acolo or sa mearga poate numai cu romance)si cum contractele sunt maj la fel(dupa 3 luni de neplata jucatoarele devin liber de contract...iar cele care vor pleca anul acesta de sapt viitoare pot sa-si faca bagajele)cred ca vor primi bani numai cele ce si-au prelungit contractul,restul nimic..sau poate o parte dupa negocieri

103179470776675
Sabin Ellak  •  08 Aprilie 2019, 09:15

Oameni buni! Sa nu aruncati cu bani in jucatoarele straine,noi avem jucatoare foarte bune si antrenori exceptionali pe bani mult mai putini.Pe vremuri,Valcea nu a avut jucatoare straine,si totusi s-a mentinut in elita Europei.Trebuie clarviziune si abnegatie...sa joci cu inima pentru tara ta si nu pentru bani. Norvegia,care este de-a lungul anilor campioana europeana,mondiala,olimpica si cu titluri europene pe nivelul cluburilor,nu importa ,doar exporta jucatoare !Trebuie sa coboram pe pamant,si sa nu urmam exemplul prost al altor cluburi,ci sa facem o echipa a noastra,una autohtona,si veti vedea ca vom reusi mult mai mult cu investitii mult mai mici.Practic pana acum nu a facut nimic CSM in Europa,a castigat o singura data FF-ul cu un noroc imens tot de pe locul 4,gol marcat in ultimile 3 secunde si in rest nici un rezultat rasunator !

tennisfan86
tennisfan86  •  08 Aprilie 2019, 08:29

Nu este normal sa nu fi platit de trei luni. Rezultatele slabe se explica, nu esti platit, nu iti dai interesul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close