SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 34-35

Sorina Grozav explică unde s-a făcut diferența între România și Muntenegru: „În teren am simțit că putem câștiga”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2022 21:55 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 22:09

România a fost învinsă la limită de Muntenegru, 34-35, în grupa principala de la Europeanul de Handbal feminin și ratează șansa de lupta cu Germania (miercuri, 16:30) pentru un loc în semifinale. 

  • Reporterul GSP Andrei Petrescu și fotoreporterul Raed Krishan sunt la Skopje, de unde transmit cele mai importante informații din jurul naționale de handbal
  • România va juca miercuri, de la 16:30, cu Germania, în ultimul meci din grupa principală

După meci, Sorina Grozav a vorbit despre înfrângere și a explicat unde s-a făcut diferența în ultimele minute. 

„Este foarte dureros pentru că în teren am simțit că putem câștiga partida, dar trebuie să învățăm din chestia asta și pe viitor să facem mai bine.

Cred că ambele echipe meritau să câștige, ambele am jucat bine. Diferența a fost făcută, poate, pe final, când poate ele au jucat mai mult ca o echipă și noi am încercat să rezolvăm personal situațiile. 

Au fost greșeli de arbitraj, dar asta este viața în sport și noi trebuie să trecem peste, dacă este nevoie. Este normal să te enervezi pentru că în teren am simțit că putem să câștigăm partida, nu cred că au fost peste noi cu mult, dar asta este, la final, un gol în plus", a spus Sorina Grozav.

VIDEO Cristina Neagu, nervoasă după ce România a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European

Citește și: 

Cristina Neagu, un car de nervi: „Înseamnă că nu ești român!” » Le face praf pe arbitre: „Fetele astea nu cred că știu ce s-a întâmplat azi”

Florentin Pera, „foarte nervos” după înfrângerea la limită cu Muntenegru: „Nu vreau să spun mai multe acum”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
misu50
misu50  •  16 Noiembrie 2022, 12:27

Aseara mi-a revenit in fata ochilor alt "fluieras" care ne-a "iubit" mult, numitul Urs Meier, vecin si plin de venin cu *** austriece... Sunt curios ce-o fi scris *** ala de observator cu arbitrii in raport...Sau poate raportul i l-au scris aia din Fed. Euro. de Handbal inainte de meci...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  16 Noiembrie 2022, 09:32

Au fost intr-adevar greseli mari de arbitraj, majoritatea impotriva noastra. Dar ma mira ca mimeni nu observa ca problema mare a echipei noastre in acest meci cel putin, a fost apararea cvasi inexistenta. Salvata cat de cat de portari. Avem o echipa cu o aparare statica, care lasa goluri mari si intervine tarziu (de unde si eliminarile) vesnic lipita cu calcaiele de semicerc. Au luat cel putin 3 goluri cu pasa de la inter la extrema de pe cealalta parte, ceea ce e inadmisibil. Acolo e de lucrat la greu.

cdba3133
cdba3133  •  16 Noiembrie 2022, 09:10

Handbalistele noastre au facut tot ce au putut ele. Le multumim pentru acest lucru. Sigur, ne-ar fi facut si mai fericiti daca altul era rezultatul final. Cred insa ca mai realist ar fi daca mass-media ar fi facut propaganda la meciul de azi cu Germania. Daca batem azi sunt sanse mai mari de juca apoi pentru locul 5. Locul cel care ne-ar califica direct la urmatorul Campionat European. Hai R O M N I A !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează