SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SLOVENIA 31-28

ROMÂNIA - SLOVENIA 31-28. Una dintre jucătoarele decisive cu Slovenia, încântată după a doua victorie din grupe: "S-a văzut spiritul nostru de luptă!"

Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor
Foto: Marius Ionescu/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 03 decembrie 2017 20:55

Eliza Buceschi a fost, alături de Neagu, decisivă în partea a doua a meciului câștigat de România în fața Sloveniei, scor 31-28. Centrul de la Corona Brașov a marcat toate cele 5 goluri ale sale în repriza secundă.

*Marian Ursescu, specialistul GSP în   handbal feminin, este în  Germania, de unde transmite cele mai interesante știri despre naționala României*

A fost mult timp sub semnul întrebării dacă va putea să ajungă sau nu la Campionatul Mondial. Accidentările i-au dat bătăi de cap și, deși nu e refăcută în totalitate, a venit în Germania pentru un nou turneu final.

- Eliza, am regăsit spiritul de luptă al echipei României?
- Cu siguranță! Chiar dacă am început greu primele 15 minute, nu am cedat și asta cred că s-a văzut. Ne-au condus cu patru-cinci goluri, dar am simțit tot timpul că suntem în joc. E spiritul nostru de luptă, spiritul de care vorbește toată lumea. Suntem la începutul competiției, trebuie să ne dozăm efortul, dar mă bucur că am reușit lucruri minunate contra Sloveniei.

- Am regăsit-o și pe acea Eliza din 2015, care conducea echipa României spre bronzul mondial.
- Mulțumesc! Cred că jocul meu se datorează echipei. Toate fetele au jucat bine, ne-am ajutat, am avut răbdare în atac, am construit și ne-a luptat pentru fiecare minge.

- Atmosfera din tribune vă ajută?
- Doamne, oamenii ăștia sunt minunați! Le mulțumim că sunt alături de noi și sperăm să mergem în continuare împreună cât mai sus.

- Și moralul vostru crește de la meci la meci!
- Eram bine cu moralul, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. La un Campionat Mondial degeaba joci bine cinci meciuri și-l pierzi pe al șaselea. Trebuie să pleci atunci acasă. Așa că să o luăm pas cu pas, să dăm ce avem mai bun la fiecare meci. 

"Am simțit că putem întoarce în fiecare moment, că o să luptăm, că putem câștiga. Am început greoi, dar am avut resurse să revenim. Când am reușit să o anihilăm pe Ana Gros, ne-am făcut jocul mai ușor!" Crina Pintea

PROGRAM

05.12 - ora 21:30 România-Spania
07.12 - ora 19:00 România-Angola
08.12 - ora 19:00 România-Franța

Clasament:

1. Spania 4p 
2. România 4p 
3. Franța 2p
4. Slovenia 2p
5. Angola 0p, 6 
6. Paraguay 0p

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ray51
ray51  •  04 Decembrie 2017, 09:42

Este o victorie. Nu e mare, nu e mica, e doar o victorie. Echipa face victoria, nu un singur om. Succes in meciul cu Spaniat si mai pe urma cu Franta.

superechiparomaniei
superechiparomaniei  •  04 Decembrie 2017, 09:21

Buna dimineața draga echipa GSP. Va mulțumim ca ne tineti la curent cu stirile frumoase despre echipa noastra de handbal feminin. Am avea o rugăminte. Nu gasim deloc informatii despre locul si zilele in care se joaca optimile de finala. Vrem sa ne deplasam In Germania si nu stim unde si cand. Suntem siguri ca ne calificam cel putin in optimi. Va rugam mult sa ne lamuriti ! Multumim anticipat ! Suporteri Romania Handbal Feminin !!!!!

984955074898154
Stefan Stoican  •  04 Decembrie 2017, 00:34

gaby sucsz in aparare si se rezolva multe probleme

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close