SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - SPANIA 27-25

ROMÂNIA - SPANIA 27-25 // A terminat meciul cu mâna înfășurată într-un prosop, dar e cu gândul numai la meciul decisiv, cu Ungaria, de azi: "Ne ajunge egalul? Nu contează asta"

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 22:46

Interul stânga Gabi Perianu, 24 de ani, are mâna dreaptă înfăşurată într-un prosop alb, se masează cu stânga. Semnele partidei încheiate, cu Spania. "E un mic accident, dar nu e grav, o să-mi revin până la partida cu Ungaria", spune Gabi.

  • Marian Ursescu, expertul GSP în handbal, este în Franța, de unde transmite cele mai importante informații despre naționala României;
  • România joacă AZI împotriva Ungariei, meciul decisiv pentru semifinale, de la ora 19:00, meci transmis de TVR și liveTEXT pe GSP.RO!

Crede că România şi-a pierdut un pic ritmul de joc din meciurile de la Brest, dar uşor-uşor îşi revine. "Am tot încercat să revenim la acel ritm, să nu mai avem căderi. Sper ca în disputa cu Ungaria să nu mai intrăm la fel de slab în meci, să trebuiască să alergăm noi după ele", mărturiseşte Perianu.

Joacă la Siofok, în Ungaria, e la al doilea sezon. Le cunoaşte foarte bine pe handbalistele maghiare. "Ne ajunge egalul? Nu contează asta, eu îmi doresc victoria. Nu e treaba noastră, a fetelor, să facem calcule. Stafful tehnic, probabil, ne va transmite ce avem de făcut. Eu, repet, vreau doar victoria şi cred în ea. Suntem motivate. Ce motivaţie mai mare trebuie decât aceea de a te califica în semifinale?", întreabă Perianu.

"Când am venit în Franţa, am venit cu acest gând. Dacă am reuşi, ar fi o bucurie enormă", subliniază Gabi. Crede că echipa încă are emoţii, la unele fete se simte lipsa jocurilor tari, cu miză, dar e convinsă că se va trece peste. "România are forţa ei, a grupului. Unitatea noastră ne poate duce departe", a încheiat Perianu.

clasament

CITEȘTE ȘI: 

GALERIE FOTO ROMÂNIA - SPANIA 27-25 // Victorie MAGNIFICĂ pentru tricolore! Crina Pintea a terminat partida în lacrimi

AVEM CALCULELE DUPĂ ROMÂNIA-SPANIA. Ce înseamnă victoria chinuită cu Spania: au rămas 3 scenarii de calificare în semifinale!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1409197545835677
Mircea Latiu  •  12 Decembrie 2018, 08:05

sos comentator...se spune LAS GUERRERAS nu LOS GUERRERAS !

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  11 Decembrie 2018, 23:38

Bravo Gabi! Asa te vrem!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează