SPORTURI  »  HANDBAL  »  SPANIA - ROMÂNIA

România spulberată de Spania în al doilea joc amical, 19-32: „Ne umplem de penibil!”

Jeniffer Gutierez față în față cu Daciana Hosu FOTO RFEBM
Jeniffer Gutierez față în față cu Daciana Hosu FOTO RFEBM

Articol de - Publicat duminica, 11 iulie 2021 22:50 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 23:29

Venită direct de pe plajă, din vacanță, echipa României de handbal feminin nu a putut face față ritmului impus de Spania, echipă care se pregătește pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, scor 19-32.

„Care este strategia Federației Române de Handbal? Ce minte luminată a gândit să trimită în Spania o echipă a României cu jucătoarele venind direct din vacanță? Cum să accepți așa ceva, tu ca selecționer, Adrian Vasile?", întreabă câțiva oameni de handbal.

România spulberată de Spania în al doilea joc amical, 19-32

România a participat la jocurile amicale din Spania cu titulatura de România B, echipa secundă, dar formația a fost condusă de pe bancă de selecționerul primei reprezentative, Adrian Vasile. Asta în timp ce tehnicienii de la România B, Dragoș Dobrescu și Valeriu Costea, care au făcut și ei deplasarea în Spania, au urmărit meciul din tribună.

„Ce personalitate mai au acești antrenori dacă sunt trimiși în tribună? Jucătoarele române au fost rănite psihic în fața colegelor înainte de începerea pregătirilor la echipele de club prin aceste jocuri! Ce a vrut Federația Română de Handbal, să ridice moralul spaniolelor înainte de Jocurile Olimpice?", întreabă tot mai mulți contestatari ai președintelui FRH; Alexandru Dedu.

"Ne umplem de penibil cu această strategie. Am ajuns cobai pentru marile naționale și noi, ce să facem? Să-l aplaudăm pe domnul Dedu și să-l felicităm?", întreabă alți tehnicieni din handbalul românesc.

Doar pentru statistică

Spania a condus în meciul de duminică, ultimul susținut pe teren propriu înainte de plecarea spre Japonia, cu 16-7 la pauză și apoi cu 24-9 în partea a doua! Noroc că pe final, Carlos Vicer, antrenorul ibericelor, cel care antrenează în România pe Rapid, a trimis pe teren rezervele. 

Și România a mai redus din handicap. Golurile României au fost marcate de Ana Maria Tănasie 3, Nicoleta Safta 3, Eva Kerekeș 3, Cristina Laslo 3, Bianca Bazaliu 2, Sonia Seraficeanu 2, Andra Moroianu 2 și Alexandra Subțirică 1.

Naționala de handbal a României, cobai pentru reprezentativa Spaniei! „Cum să trimiți jucătoarele nepregătite, nu au pus mâna pe minge de mai bine de o lună?!”

„Tricolorele” mici au învins Cehia și s-au calificat între primele 8 echipe ale Europei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează