SPORTURI  »  HANDBAL  »  CORONA BRAȘOV - SCM CRAIOVA 19-26

SCM Craiova a jucat pentru antrenor și a bătut la Brașov! Operat pe inimă, tehnicianul a venit să țină ședința la hotel

Bogdan Burcea, foto: GSP
Bogdan Burcea, foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2019 14:18

CORONA BRAȘOV - SCM CRAIOVA 19-26 // Operat pe inimă, tehnicianul Bogdan Burcea a fost, totuși, la Brașov! A văzut însă meciul de la hotel.

SCM Craiova a învins cu 26-19 la Corona Brașov și-și menține șansele de a ocupa un loc pe podium la finalul sezonului. Oltencele au jucat cu o ambiție ieșită din comun, dorind să-i dedice succesul antrenorului lor, Bogdan Burcea, care a fost operat vineri, la București.

Tehnicianului craiovean i-a fost montat un stent la inimă după ce i s-a făcut rău la unul dintre antrenamente și a fost dus de urgență la spital.

Deși doctorii i-au interzis să se mai agite, recomandându-i să stea departe de echipă câteva zile, Bogdan Burcea nu a rezistat. Ieri de dimineață a ajuns la hotelul echipei sale, din Brașov, și a "ținut" o ședință tehnică înainte de meci!

A fost injecția cu moral pentru echipă care a făcut apoi unul dintre cele mai bune meciuri ale sezonului.

Portarul Djukeva, cu 17 intervenții, dar și linia de 9 metri, cu Trifunovici (5 goluri), Vizitiu (6) și Fachinllo (6) au fost cele mai bune echipe ale deținătoarei Cupei EHF.

Brașovul a trăit în prima repriză din aruncările Sorinei Târcă (10 goluri), dar după ce în partea a doua fiica fostei mari jucătoare a fost anihilată, Corona a avut probleme mari în ofensivă.

SCM Craiova a urcat pe locul 4 în clasament, cu 33 de puncte, fiind la doar un punct distanță de Corona, locul 3.

Citește și:

EXCLUSIV Clipe teribile la Craiova! Antrenorul, operat de urgență pe inimă: „Mi-au găsit vase de sânge astupate în proporție de 80%”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
kkkotto07
kkkotto07  •  14 Aprilie 2019, 15:36

Hai Craiova! Bravo fetelor! Sanatate, Bogdan!

mobutu
mobutu  •  14 Aprilie 2019, 15:10

Mulțumiri, Bogdan Burcea !! Felicitări, fetelor!! Hai, Craiova!

446194735563038
Cony Nick  •  14 Aprilie 2019, 14:37

M.Ursescu: Burcea nu a fost operat pe inima ... el a primit un implant de sten: Implant de stenturi (coronariene). Procedura de angioplastie coronariana percutana (PTCA = Percutaneous Coronary Angioplasty) cu balon este o procedura medicala terapeutica, minim invaziva, prin care se restabileste fluxul sangvin normal la nivelul muschiului inimii printr-o artera coronara ingustata sau blocata. In cadrul acestei proceduri printr-o punctie, de obicei, la nivelul arterei femurale – se introduce un tub subtire, flexibil (cateter) care are la un capat un balon. Balonul este inaintat pana la locul ingustarii vasului, unde este umflat pentru a mari diametrul arterei. .... Cred ca ar fi frumos pt. noi iubitori handbalului sa schimbi acest TITLU! de drama!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează