SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

SCM Râmnicu Vâlcea visează la calificare, dar gripa le dă mari bătăi de cap antrenorilor

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2020 14:52

Ultimul meci în grupele principale pentru SCM Rm. Vâlcea, cu Savenhof, poate coincide și cu obținerea calificării în sferturile de finală. 

Campioana României joacă pe teren propriu cu ultima clasată, echipă pe care în Suedia a învins-o cu 23-17.

Problemele nu s-au rezolvatLa Vâlcea continuă însă problemele de sănătate din cauza gripei. Alte jucătoare s-au îmbolnăvit după ce virusul și-a făcut simțită prezența la Ljubljana, în meciul de săptămâna trecută. 

"Cel mai rău acum este Mireya Gonzalez. Ea nu s-a antrenat deloc după meciul jucat cu Clujul. A avut febră, mi-e greu de crezut că va putea juca. Irina Glibko nu e nici ea refăcută. E slăbită și nu poate da randament sută la sută", a declarat antrenorul Florentin Pera.

Nici Alicia Fraga Fernandez nu va juca împotriva celor de la Savehof, iberica nefiind recuperată după ruptura musculară suferită în partida de campionat, de la Cisnădie. 

"Marta Lopez are și ea probleme cu umărul, nu s-a antrent. Parcă nu mai scăpăm de aceste ghinioane", a subliniat Pera.

"Să sărbătorim cu suporterii!"

Jucătoarele campioanei sunt însă încrezătoare și cred că la final vor sărbători împreună cu fanii calificarea. "Va fi meciul decisiv pentru noi. Trebuie să ne concentrăm și să jucăm la un nivel cât mai bun. Nu trebuie să stăm la mâna rezultatelor, dacă noi învingem suntem în sferturi", spune pivotul Asma Elghaoui.

Vâlcea va juca ultima etapă la Gyor, în Ungaria, dar campioana vrea să meargă pe terenul campioanei Europei pentru un meci fără miză. "Trebuie să ne gândim că va fi foarte greu să obținem ceva la Gyor. Așa că victoria cu Savehof e foarte importantă. Cu fanii alături, putem câștiga", a adăugat Elghaoui.

5 victoriiîn deplasare din 32 de partide a obținut campioana Suediei în Liga Campionilor. Savehof are 9 participări în grupele Ligii Campionilor

SCM Râmnicu Vâlcea visează la calificare, dar gripa le dă mari bătăi de cap antrenorilor

Penultima etapă, sâmbătă: Vâlcea-Savehof (15:00), Brest-Krim (16:00); duminică: Buducnost-Gyor (18:00)

KRIM - SCM. RM. VÂLCEA 28-28 // VIDEO Virusul nu le-a putut răpune! Campioana României, egalată în ultimele 10 secunde, dar are șanse mari de calificare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  28 Februarie 2020, 15:26

Păi și cu înfrângere se califică, deoarece Krim nu câștigă la Brest. Alooooo , meseriașilor !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează