SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

Somaţi de EHF, constănţenii sînt obligaţi să joace mai devreme la Montpellier

HCM Constanta
HCM Constanta

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2010 00:00

Campioana României a fost somată de EHF să joace pe 10 februarie, în Liga Campionilor, meciul din deplasare cu Montpellier, campioana Franţei, în loc de 14 februarie, cum era stabilit iniţial.

"Am primit trei adrese din partea forului european, semnate de trei persoane diferite, prin care ne obligă să jucăm pe 10 februarie pentru că francezii au doi jucători, tunisienii Hmmam şi Tej, care pleacă la Cupa Africii. Dar de ce trebuie să ne pună în faţa faptului împlinit? Am cumpărat bilete de avion şi acum trebuie să le schimbăm. Pe banii cui?", a declarat directorul executiv de la HCM Constanţa, Nurhan Ali.

HCM Constanţa ocupă locul 4 în grupa A a Ligii Campionilor, după şase etape. Constanţa e singura echipă care a învins liderul Montpellier, în tur: 37-33. "Cei de la Montpellier puteau măcar să ne trimită o hîrtie, să ne spună şi nouă, nu să meragă direct la EHF", a încheiat Nurhan Ali.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  14 Ianuarie 2010, 00:55

Ii sugerez domnului "Nisipul" mai intai sa invete gramatica limbii romane si apoi sa vina sa comenteze.

 •  13 Ianuarie 2010, 14:14

Ce nesimtire francofona de tot rahatul...Noi chiar nu contam in peisajul european? M- as bucura enorm sa-i batem si la ei acasa.

 •  13 Ianuarie 2010, 10:42

@EHF: delirezi, va credeti buricul pamantului! Fooaaarte bine v-a facut francuzii aceasta iarogantza, altfel nu va stit locul! Nurhan se viseaza conducator respectabil, insa oglinjoara EHF i-a aratat cine si ce este cu adevarat ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close