SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA EHF

Spectacol cu "Pope"! Portarul ”naționalei” României a marcat două goluri din poartă în poartă

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2018 17:19

Mihai Popescu, 33 de ani, portarul reprezentativei României, e sigur de calificarea echipei sale, Saint-Raphaël Var, la Final Four-ul Cupei EHF de la Magdeburg, 19-20 mai.

Sâmbătă seara, în prima manșă a "sfertului" cu Granollers, în Palatul Sportului "JF Krakowski" din Saint-Raphaël, francezii au câștigat cu 37-23! Românul a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren.

"Pope" a fost imperial în poartă, iar spectatorii l-au aplaudat în picioare în cele două rânduri când a marcat din poartă în poartă, profitând de faptul că spaniolii scoseseră goalkeeper-ul!

Partida retur din Spania, de pe 29 aprilie, e acum o formalitate pentru Saint-Raphaël, care îl are pe banca tehnică și pe Rareș Fortuneanu, ajutorul "principalului" Joel Da Silva.

Final Four-ul Cupei EHF de la Magdeburg va fi al treilea în carieră pentru portarul de 33 de ani, care a mai bifat edițiile din 2014 cu HCM Constanța și 2017, tot cu Saint-Raphaël.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close