SPORTURI  »  HANDBAL  »  CUPA ROMÂNIEI

STEAUA - DINAMO 26-25 // VIDEO + FOTO Steaua e în finala Cupei României, după un final nebun contra lui Dinamo » Incidente șocante înainte de meci: ultrașii s-au bătut cu jandarmii, galeriile au fost evacuate

FOTO: Ionuț Buharu +23   FOTO
FOTO: Ionuț Buharu

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 martie 2019 20:41

Steaua a trecut de Dinamo, scor 26-25, și va înfrunta Politehnica Timișoara în finala Cupei României la handbal masculin.

  • SCM Politehnica Timișoara a trecut de CSM Focșani, scor 25-18, în prima semifinală.
  • Finala mare se joacă duminică, de la 17:30. Finala mică prefațează înfruntarea, de la 15:00.

Partida amânată cu o oră și jumătate din cauza incidentelor violente dintre fani i-a avut pe steliști la conducere încă din debut. Mohsen Babasafari, iranianul din poartă, a făcut minuni pentru formația roș-albastră, blocând de 6 ori din situație de 1 la 1 cu oponentul.

Dinamoviștii au egalat cu 4 minute înaintea finalului, după o fază controversată în care Vujic a fost lovit violent în figură, dar arbitrii partidei l-au eliminat doar pe el, pentru proteste.

Cu 10 secunde rămase din joc, unul dintre „fluierași” a făcut încă o eroare imensă. A dictat semicerc la o acțiune în care extrema stângă a Stelei a fost la mai bine de 15 centimetri de linie. Constantin Ștefan a cerut time-out, dar nu a putut desena acțiunea câștigătoare.

  Steaua - Dinamo 26-25

Partida a început la ora 19:00!

update 18:45

Partida se va relua de la ora 19:00. Organizatorii au reușit să aerisească sala de la Focșani mai repede decât se așteptau, după ce jandarmii au fost nevoiți să apeleze la gazele lacrimogene. 

update 18:25

Organizatorii au decis ca partida, programată inițial pentru ora 17:30, să înceapă la ora 20:00. Toți suporterii au fost evacuați, iar cele două galerii au fost trimise la București.

VIDEO CU INCIDENTELE

UPDATE 17:50

Jandarmii au utilizat gaze lacrimogene pentru a calma spiritele. Fanii neutri, femeile și copiii au fost scoși afară din sală. Suporterii lui Dinamo au fost escortați afară din arenă!

+24 FOTO

update 17:48

Evenimente incredibile cu puțin timp înainte de startul meciului: fanii celor două echipe au pătruns pe parchet, au fentat vigilența forțelor de ordine și au pornit o altercație în toată regula.

Ultrașii din Peluza Sud i-au atacat pe cei ai lui Dinamo, iar bătaia a durat 3-4 minute. Jandarmeria a intervenit în forță pentru a despărți grupurile de fani recalcitranți, iar fanii neutri, femeile și copiii au fost evacuați din sală. 

UPDATE 17:43

Galeria Stelei a fost izolată de jandarmi!

UPDATE 17:40

Jandarmeria a fost nevoită să intervină pentru a aplana conflictul iscat de galeria Stelei. Partida începe cu 10 minute întârziere, 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (97)
radumatei
radumatei  •  11 Martie 2019, 15:09

"Prin absurd", daca isi puneau baietii din PCH mintea cu voi, va cautati si acum dintii prin sala de la Focsani. Pozele sunt concludente. Vorbind pur ipotetic, orice se putea intampla, dar in realitate nu s-a intamplat nimic.

dc78
dc78  •  10 Martie 2019, 10:58
Postat de dinamovist_1994 pe 10 Martie 2019, 02:05

Cum era: Putem fugi dar nu ne putem ascunde PCH ne calca pe cap oriunde. semnat Sud steaua

Ai bunul simt si recunoaste ca erati pe jumatate si multi din voi ati fost jumuliti un pic, prin absurd, daca nu erau jandarmii, mai veneati 15 la bucuresti

rjka
rjka  •  10 Martie 2019, 05:17
Postat de dinamovist_1994 pe 10 Martie 2019, 02:05

Cum era: Putem fugi dar nu ne putem ascunde PCH ne calca pe cap oriunde. semnat Sud steaua

Care pch ,?? Cei care ai cheamă pe bodyguarzi lui oprea săi apere ..??? Acum ca ați plecat pe cont propriu fără ajutor vati ascuns într-un colț de sala ca veneau baeti după voi noroc cu jandarmi ca v-au scos iar , când vre- o data ați răspuns sudului când v-au chemat baeti la bătaie, niciodată de fiecare data ați refuzat , ați uitat când ați fugit pe linia de metrou mai tare ca metroul , sunteți plini de diversiuni și aranjamente sa dea bune la tv dar când stați fata in fata cu baeti sunați la Jandarmerie .!

Vezi toate comentariile (97)
Comentează