SPORTURI  »  HANDBAL  »  HC ZALĂU-CSM BUCUREȘTI 25-24

Suspendare drastică în handbalul românesc! 10 etape pentru arbitrii de la meciul HC Zalău - CSM București, 25-24!

Articol de - Publicat miercuri, 11 septembrie 2019 22:01

Comisia de Disciplină a FRH a a anunțat miercuri pedepsele dictate arbitrilor și observatorului care au oficiat la meciul din prima etapă în Liga Națională feminină, între HC Zalău și CSM București, 25-24.  

S-a considerat că a fost viciere de rezultat pentru că la ultima fază a meciului, când portarul Zalăului Raluca Kelemen nu a lăsat mingea jos, cei doi „fluierași” trebuiau să dicteze cartonaș roșu, cartonaș albastru și aruncare de la 7 metri. Măsura disciplinară a cuplului de arbitri a fost doar eliminare de 2 minute. 

CSM București a făcut presiuni mari împotriva celor doi arbitri, trimițând la federație înregistrarea a 15 faze litigioase. Comisia a analizat fazele și a ajuns la concluzia că CSM a fost clar dezavantajată, dictând 10 etape de suspendare împotriva celor doi arbitri. Practic, cu trei etape scurse din campionat, cei doi „fluierași” nu vor mai putea arbitra nici un meci până în retur.  

Este cea mai mare măsură luată în ultimul timp împotriva unui cuplu de arbitri.

Și observatorul a luat 6 etape 

Observatorul meciului de la Zalău, cu CSM București, Bogdan Anton a primit și el 6 etape de suspendare pentru că „a întocmit incomplet sau cu date eronate raportul de observare”. 

Nacu-Rucoi 5 etape 

Pe de altă parte, cuplul Nacu-Rucoi, care a arbitrat Potaissa Turda-CSM București, 28-27, tot în prima etapă, dar la masculin, a primit 5 etape de suspendare! S-a considerat că cei doi arbitri nu au influențat rezultatul din teren, dar au influențat în mod negativ desfășurarea partidei. 
E clar că de acum, arbitrii vor fluiera cu mare atenție CSM București, punându-se o presiune suplimentară în „fluier". 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
110742643367090
Tiberiu Bogdan  •  12 Septembrie 2019, 16:39
Postat de Petre Stoian pe 12 Septembrie 2019, 10:11

In ultimii ani au fost, aproape in fiecare etapa, 3-4 meciuri cu arbitraje mult mai slabe decit cel de la Zalau dar fara sa deranjeze pe cineva; acum se vrea sa se spele imaginea celor din conducerea CSM , care nu prea au ce cauta in fruntea unui club cu mari pretentii; oricum CSM a jucat foarte slab la Zalau

Mai,tu ai habar de handbal,cum sa fie 3-4 meciuri de etapa mai slab arbitrate,vorbesti aiurea,cred ca nici intr-un campionat nu exista atatea,cum ar arata un meci cu arbitraj mai slab ca acesta?

comabi
comabi  •  12 Septembrie 2019, 16:31

"E clar că de acum, arbitrii vor fluiera cu mare atenție CSM București, punându-se o presiune suplimentară în „fluier" - foarte bine!!! Sa fie arbitrati corect, nu sa-i avantajeze ori sa-i dezavantajeze. Dar modul in care ai scris face ca intelesul frazei sa fie clar tendentios la adresa CSM Bucale. Lipsa de profesionalism.

844831225687843
Petre Stoian  •  12 Septembrie 2019, 10:11

In ultimii ani au fost, aproape in fiecare etapa, 3-4 meciuri cu arbitraje mult mai slabe decit cel de la Zalau dar fara sa deranjeze pe cineva; acum se vrea sa se spele imaginea celor din conducerea CSM , care nu prea au ce cauta in fruntea unui club cu mari pretentii; oricum CSM a jucat foarte slab la Zalau

Vezi toate comentariile (11)
Comentează