SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

Tolnai, Fiera, Han, Curea şi Nechita şi-au prelungit contractele cu Oltchim » Viitor asigurat

Articol de - Publicat duminica, 09 ianuarie 2011 00:00

Doar Neagu, Vizitiu, Ozel şi Pidpalova nu au semnat încă noi angajamente cu campioana României.

După Ionela Stanca şi Oana Manea, care şi-au prelungit contractele cu Oltchim la începutul săptămînii, ieri a fost rîndul altor cinci "galactice" să-şi pună semnătura pe noi angajamente.

Talida Tolnai, Adina Fiera, Roxana Han, Iulia Curea şi Adriana Nechita au parafat înaintea meciului cu HC Zalău, de ieri, noi înţelegeri cu vicecampioana Europei. Ele au discutat direct cu managerul Oltchimului, Constantin Roibu, căzînd imediat la înţelegere asupra detaliilor contractelor. "Nu a fost greu de negociat, fetele ştiu că Oltchim e un club serios care urmăreşte doar performanţa", a declarat preşedintele, Ioan Gavrilescu.

"Mă bucur că rămîn să joc la Oltchim. E un club serios, la care am făcut performanţă. Sper să avem şi pe viitor rezultate cel puţin ca şi pînă acum", a declarat Talida Tolnai. "Oltchim e una dintre cele mai bune echipe din lume, nu avea rost să căutăm să plecăm la alte echipe", a adăugat şi Adina Fiera.

În momentul de faţă doar patru jucătoare nu au semnat încă noi angajamente: Cristina Neagu, Patricia Vizitiu, Yeliz Ozel şi Anastasia Pidpalova. "Nu m-am decis încă dacă voi rămîne. Mai am suficient timp, acum mă gîndesc doar la meciurile din Liga Campionilor", a declarat Neagu. Anastasia Pidpalova nu mai e dorită, din cîte se pare, ucraineanca trebuind să-şi caute echipă.

Instrucţie cu Tadici
Oltchim Rm. Vîlcea a învins-o ieri cu 34-18 (19-12) pe HC Zalău în etapa a 10-a din Liga Naţională. Fostul antrenor al formaţiei vîlcene, Gheorghe Tadici, a privit neputincios de pe bancă instrucţia "galacticelor", care au făcut spectacol în repriza a doua, portarul Talida Tolnai primind doar 6 goluri în 30 de minute! Oltchim e lider în Liga Naţională, fiind neînvinsă după zece etape, avînd maximum de puncte.

A înjurat arbitrii
Ionela Stanca, pivotul Oltchimului, a primit ieri cartonaşul roşu la meciul cu HC Zalău, după ce în minutul 23 le-a înjurat pe arbitrele Diana Florescu şi Ana Maria Duţă. "Nu am mai văzut de mult timp un astfel de gest. Nu înţeleg româneşte, dar am înţeles că Ionela a înjurat", a declarat antrenorul Oltchimului, Peter Kovacs. "Trebuie să fie atentă, să nu se mai repete astfel de gesturi", a adăugat Kovacs.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (9)
sqvl
sqvl  •  09 Ianuarie 2011, 22:47

Ahh, uitasem. Sa incetam cu toata harababura asta, ca am avea un campionat slab. Vrajeala ieftina, pentru ca Romania are un campionat cat de cat bun. Nici in Ungaria, Norvegia sau Danemarca nu e altfel. O echipa care scoate capu' prin lume si plutonul. Cand si cand s-a mai aprins cate o luminita dar s-a stins mai repede ca Rulmentul Brasov-Valcea al lui Teodor Florescu.

sqvl
sqvl  •  09 Ianuarie 2011, 22:43

...Acelasi Viborg care nu a mai avut bani sa ii plateasca salariul lui Popovic de 280k. Ce siguranta financiara ar avea Neagu la Viborg? Mdah, niciuna. In schimb la Oltchim sunt si vor fi mereu bani doar ca, vezi domne, la 22 de ani ai ei a demonstrat prea multe ca sa fie multumita cu actualul salariu de 12 mii pe luna si in continuare nu poate sa semneze pe 15 mii pe luna. Sper sa deschida ochii in viitorul apropiat si sa ia decizia cea mai buna. Adica sa semneze cu Valcea.

sqvl
sqvl  •  09 Ianuarie 2011, 22:39

Nu cele 16 jocuri pe sezon sunt o problema, sa fim sinceri. Viborg, de exemplu, care e una din echipele ofertante la C.Neagu joaca mai putine jocuri pentru ca anul asta a parasit competitia dupa prima faza a grupelor. Jalnic. La Valcea se urmareste o stabilitate la nivelul lotului ca plafon salarial, insa Neagu incepe sa intreaca limitele bunului simt si sa ceara sume astronomice desi inca nu a demonstrat la Oltchim ca ar merita acei bani. Viborg i-a facut o oferta de 300k?Jalnic din nou...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează