SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - NORVEGIA, 21:45, DOLCE, GSP.RO

Totul e strategie » Fetele explică tactica împotriva Norvegiei: "Atenție pe zona centrală!". Cote tranșante la pariuri

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 16:26

Echipa națională de handbal feminin a României întîlnește în această seara, la ora 21:45, reprezentativa Norvegiei, în a doua semifinală a Campionatului Mondial din Danemarca.

”Tricolorele” au vorbit la Dolce despre șansele echipei noastre și despre punctele slabe și cele forte ale nordicelor:

”Ne-am ridicat de la meci la meci și cred că am progresat cu fiecare partidă, atitudinea noastră a fost alta”, a declarat Oana Manea.

”Eu zic că șansele sînt egale și depinde doar de noi, totul stă în puterea noastră. La ora meciului vom fi pregătite atît mental, cît și tactic”, a spus Ada Nechita.

”Au o linie de 9 metri foarte puternică, sperăm să facem față în zona centrală și în intermediar și să ne închidem foarte bine jocul la pivot”, crede Gabriela Perianu.

”Important este să ne repliem pentru că ele aleargă foarte bine, să punem mîna pe ele deoarece fiind foarte aproape de apărători intră în culoar. Deci nu avem voie să le lăsăm”, a spus Melinda Geiger

Norvegia, favorită clară la pariuri

Chiar dacă România a eliminat în optimi campioana mondială Brazilia și în semifinale echipa gazdă Danemarca, bookmakerii ne consideră outsideri clari în partida din această seară. România are cota 5.50 pentru o victorie împotriva Norvegiei, pe cînd nordicele au șanse net superioare fiind cotate cu 1.25 pentru a se impune în fața elevelor lui Ryde.

România - Norvegia se va disputa de la ora 21:45, în direct pe DolceSport 1 și liveTEXT pe GSP.RO. Meciul va putea fi urmărit gratuit în format liveVIDEO pe site-ul www.dolcesport.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
201.
201.  •  18 Decembrie 2015, 19:41
Postat de eugen76_pan pe 18 Decembrie 2015, 17:57

sunteti prea idiozi..castiga Norvegia lejer

Serbia la ce ora joaca semifinala?dar Ana Ivanovic?Cand are meci de lupte cu Bastian?

benaflek
benaflek  •  18 Decembrie 2015, 19:11

tu redactie de sport a tvr ului sa nu dai o semifinala de cm in care joaca romania?atunci ce dati ba ?ca unii care sant abonati la rds si sant multi,nu au unde vedea meciul.stati acolo ca soarecii n siloz nu va ninge , biscuiti de ros aveti ce va doare.eu va desfiintam pentru gafa asta.va opream curentul si evacuarea in pas alergator

baba_yaga
baba_yaga  •  18 Decembrie 2015, 19:08

"Atenție pe zona centrală!"...Clar***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează