SPORTURI  »  HANDBAL  »  HCDS CONSTANȚA

Transfer din Liga Campionilor! „Uriașul” Alen Blazevic a semnat cu HCDS Constanța

Alen Blazevic va evolua în următoarele trei sezoane la HCDS Constanța
Alen Blazevic va evolua în următoarele trei sezoane la HCDS Constanța

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2020 22:15

Internaționalul croat Alen Blazevic (34 de ani) va evolua în următoarele trei sezoane la HCDS Constanța!

După ce s-a despărțit în această săptămână de pivotul Marius Mocanu, dar și de antrenorii secunzi Alexandru Buligan și Marko Isakovic, HC Dobrogea Sud Constanța a dat prima lovitură pe piața transferurilor. Formația constănțeană, care și-a propus să se lupte la titlul de campioană în sezonul viitor, a bătut palma cu internaționalul croat Alen Blazevic. 

Transfer din Liga Campionilor pentru HCDS Constanța

În vârstă de 34 de ani, interul stânga a semnat un contract pe 3 ani cu gruparea de pe Litoral. „Uriașul” de 2.01 metri și 115 kilograme vine de la Pick Szeged (Ungaria), echipă la care a evoluat timp de 8 sezoane și cu care a jucat mereu în Liga Campionilor, reușind să atingă în trei rânduri faza sferturilor de finală ale competiției, în 2015, 2017 și 2019, dar și să câștige Cupa EHF în 2014. 

În plus, pe plan intern, a cucerit titlul de campion al Ungariei, în 2018, și Cupa Ungariei, în 2019. Până să ajungă la Szeged, a mai jucat la RK Gorenje Velenje (Slovenia), RK Cimos Koper (Slovenia), RK Nexe (Croația) și AD Ciudad de Guadalajara (Spania). 

Palmaresul său la naționala Croației include participarea la Campionatul Mondial de anul trecut, din Germania, unde reprezentativa croată a încheiat pe locul 6, și titlul de campion la Jocurile Mediteraneene din 2018, în Spania. 

„Salutare, fani ai Constanței! Numele meu e Alen Blazevic, m-am născut în orașul croat Nasice și sunt noul jucător al echipei voastre. Sper ca în următorii 3 ani să reușim lucruri mărețe împreună. Hai, Constanța!”, a transmis Blazevic, care va purta tricoul cu numărul 21.

Citește mai multe știri din handbal:

Fost handbalist de la Dinamo, Baia Mare și Făgăraș, acuzat de trafic de droguri!

Top 10 transferuri în Liga Florilor » Va fi o luptă la titlu în 3 în noul sezon!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
840249752763604
Claudiu Mosoiu  •  06 Iunie 2020, 14:25

Ca si jucator......este foarte bun, DAR, azi handbal-ul se joaca azi in regim de viteza. La varsta lui ?, mai poate face fata 100% la jocul desfasurat in viteza?? Nu stiu de ce se aduc jucatori buni (sau foarte buni) la final de cariera ?? Aaaaaa, da, asa este .....BANII. Asta este, si anii viitori o sa asistam (sau o sa privim) meciurile de handbal ale echipei din Constanta, ......desfasurate la o viteza un pic (sau mai mult) inferioara ca a adversarilor. KARMA.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează