SPORTURI  »  HANDBAL  »  EURO 2018

Verdict anti-Voina și Gațu, după atacul fostelor glorii la adresa lui Ambros Martin

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 20:43

Radu Voina și Cristian Gațu, foștii campioni mondiali ai României, au acuzat după semifinala pierdută la Euro în fața Rusiei  că mesajele transmise în timpul time-out-urilor nu sunt eficiente, din cauză că Ambros Martin nu știe limba română. 

Radu Voina afirma la finalul eșecului din semifinale, 22-28 contra Rusiei, că indicațiile lui Ambros Martin sunt afectate din cauza obstacolului lingvistic.

"Ambros e un antrenor foarte bun, dar trebuie să vorbești românește la echipa națională. Trebuie să cunoști cultura handbalistică de aici și jucătoarele din România", spunea fostul mare handbalist. 

Cititorii GSP.ro au fost invitați să participe la dezbatere și să-și spună părerea: are naționala de suferit din cauză că antrenorul nu cunoaște limba română? Peste 20.000 dintre cele aproximativ 34.000 de voturi de până în această seară susțin că limba nu este o barieră în asigurarea unui climat de performanță.

Are naționala de suferit pentru că antrenorul nu cunoaște limba română?

Da, Gațu și Voina au dreptate
Nu, limba engleză e suficientă

 

Vezi și: 

"Le vom solicita să-i plătească salariul Cristinei Neagu" » Reacția surprinzătoare a clubului CSM București după accidentarea horror a celei mai bune handbaliste din lume

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
2264101893823582
Kiss Péter  •  20 Decembrie 2018, 10:32

La nationala trebuie un roman,din Romania,de la o echipa din campionatul national. Altfel,nu vom avea nociodata un succes rasunator !Daca antreneaza un strain,nu mai este nationala !

ceaiuri
ceaiuri  •  20 Decembrie 2018, 09:20

limba e chiar ultimul lucru...daca ai un lot ok le poti antrena prin..semne,pb care se pune,nationala are 4-5 reuniri pe an,la cate o saptamana,ajunge sa stea o luna si ceva pe an(daca sta,restul la rostov)....reuseste sa cunoasca jucatoarele care joaca la cele 14 echipe...sau primeste o lista cu nume face prezenta si alege

dinamo_fan
dinamo_fan  •  19 Decembrie 2018, 21:53

asa e la noi romanii...gradul de frustrare si de invidie atinge cote colosale. daca era antrenor roman nu era bine ca nu avea experienta internationala si viziune vestica. daca e strain nu e bun ca nu stie romaneste si nu e conectat la undele noastre cerebrale. mereu chibitii flamanzi de pe margine stiu cel mai bine unde sunt problemele celor care sunt in paine.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează