SPORTURI  »  HANDBAL  »  HANDBAL

Florin Verigeanu, președintele SCM Rm. Vâlcea: „FRH umilește celelalte echipe pentru a mulțumi CSM București!”

SCM Rm. Vâlcea nu este mulțumită de decizia oficialilor FRH de a mai disputa doar restanța Slobozia - CSM București
SCM Rm. Vâlcea nu este mulțumită de decizia oficialilor FRH de a mai disputa doar restanța Slobozia - CSM București

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2020 20:30

Oficialul echipei SCM Rm. Vâlcea, Florin Verigeanu,  continuă războiul cu oficialii federației. „FRH ne prostește că astfel se dă o rezoluție pe teren!”, spune Florin Verigeanu.

Decizia Consiliului de Administrație al FRH, ca în Liga Națională feminină să se mai joace doar restanța dintre AHCM Slobozia și CSM București, nemulțumește total campioana României, SCM Rm. Vâlcea. Președintele vâlcean Florin Verigeanu a emis un comunicat prin care desființează conducerea FRH.

  • SCM Rm. Vâlcea ocupa prima poziție în clasament, la egalitate de puncte (43) cu CSM București, care are un meci mai puțin;
  • Dacă CSM București învinge AHCM Slobozia, ultima clasată, în singurul meciul restant care se va juca, CSM e campioană. 

„Sub deviza «Noi vrem să se termine totul pe teren», FRH umilește echipele din Liga Florilor, pentru a mulțumi CSMB și dispune jucarea doar a restanței AHCM Slobozia-CSMB. Aducem la cunoștință publicului care nu știe, că la ora actuală sunt opt echipe care au în campionat un joc mai puțin. 

Cu disputarea acestei restanțe, FRH ne prostește că astfel se dă o rezoluție pe teren, astfel campionatul se poate termina după acest joc! Nu mai contează că dacă se joacă toate cele șapte etape, atunci clasamentul se poate modifica și în partea superioară și în partea inferioară a sa. 

Așa că au ales soluția halucinantă de a juca doar restanța AHCM Slobozia – CSMB, în felul acesta trimițând cu șapte etape înainte de terminarea campionatului pe AHCM Slobozia către retrogradarea în liga a doua, iar pe CSMB să sărbătorească cucerirea a încă unui titlu. Celor de la CSMB trebuie să li se decerneze titlul!", se arată în mailul oficialului vâlcean.

Florin Verigeanu: „Probabil că ne cred pe toți niște retardați!”

Verigeanu își continuă nemulțumirile la adresa conducerii FRH, în special a secretarului general, Cristina Vărzaru. 

„În ședința de Consiliu de Administrație a fost un haos total, în care prezentarea materialelor a fost făcută în așa fel încât nimeni nu a înțeles ce votează. Astfel, au ajuns discuții că unii au spus un lucru în ședință, dar s-au trezit cu votul în altă parte, lucru foarte grav, dacă nu chiar penal. Pentru a lămuri aceasta, propun vizionarea începutului de ședință desfășurată prin videoconferință, atunci când s-au propus variantele de continuare a campionatului”

„Cireașa pe tort a fost pusă bineînțeles de secretarul general Cristina Vărzaru, care a dezinformat membrii C.A. că AHCM Slobozia a trimis corespondență către FRH, că este de acord să joace meciul! Minciună, pe care conducătorii de la Slobozia o demască, aratând de fapt că ei au răspuns la cele două întrebări pe care FRH le-a pus clubului cu privire la finanțarea echipei în următorul campionat"
- Florin Verigeanu în comunicat

Florin Verigeanu, președintele SCM Rm. Vâlcea: „FRH umilește celelalte echipe pentru a mulțumi CSM București!”
Florin Verigeanu, președinte SCM Rm. Vâlcea

„Ca lipsă de respect și umilire a echipelor, FRH vine după ce s-a luat această decizie să întrebe cluburile dacă sunt de acord să se joace celelalte jocuri din campionat în lunile iulie și august. Probabil că ne cred pe toți niște retardați, căci numai așa îmi pot explica cum poate veni FRH cu o asemenea întrebare „nereușită”, ca să nu îi spun astfel

Și ne mai povățuiește secretarul general, într-un interviu dat după ședința C.A., că fiecare club trebuie să își facă strategia proprie, când își aduce jucătoarele în țară, de parcă poți să le aduci când vrei tu, nu când ordonanțele în vigoare permit reluarea zborurilor între țări. 

Spre deosebire de cum a procedat FRH, cluburile au invitat la discuții reprezentații FRH atunci când într-o ședință organizată de cluburi, au fost dezbătute aspecte din regulamentul de organizare și desfășurare a competițiilor de handbal, invitație pe care FRH nu a onorat-o”, se mai arată în comunicat.

„Handbalul nu e sport profesionist”

„Și ar mai fi multe de discutat, dar aș mai vrea să atrag atenția la un singur lucru. Comunicatul dat de președintele țării spune foarte clar că se reia doar sportul profesionist. Cu părere de rău vă anunțăm, dacă nu știați, că handbalul nu este sport profesionist. Așteptăm următoarea ședință care anulează actuala ședință!", a încheiat oficialul oltean.

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri din handbal:

Ziua și scenariul la FRH » Dinamo a răbufnit din nou: „Federația și-a pierdut echidistanța în detrimentul altor interese”

Scene desprinse din schițele lui Caragiale la ședințele Consiliului de Administrație din handbal: „Noi votăm ceva, pe site apare altceva!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
suporter.csmbucuresti
suporter.csmbucuresti  •  07 Mai 2020, 09:02
Postat de Kristian Driu pe 06 Mai 2020, 11:53

O decizie mizerabilă pentru handbalul feminin. Corecte și fair-play erau doar două decizii - fie se jucau toate partidele rămase de jucat, fie campionatul se încheia acum fără acordarea titlului de campioană. Modelul norvegian nu mi se pare în totalitate obiectiv pentru că o echipă poate să fi avut până acum un program mai facil în comparație cu o altă echipă cu punctaj inferior.. Pute a politică rău de tot în handbal.. De Dedu m-am lămurit de mult, surpriza neplăcută este Vărzaru - sportiva și omul au valori din ce în ce mai diferite. Păcat! Dinamo merită titlul la masculin.

Daca te-ai fi uitat la meciurile care mai erau de jucat, ai fi vazut ca CSM Bucuresti are, per total, meciuri mai usoare decat contracandidata la titlu!

2043839305743589
Kristian Driu  •  06 Mai 2020, 21:26
Postat de carabageac pe 06 Mai 2020, 17:12

daca pui la socoteaza ca varzaru a incheiat la csm, uraste pe buna dreptate comunistoizii din fruntea clubului valcean si are o relatie cu antrenorul csm atunci poate nu ti se va mai parea asa dubioasa decizia ei. csm a bagat bani multi, e an electoral la buc, toti paduchii din administratia clubului cauta sa se justifice cu rezultate samd. valcea nu are spate, csm da. romania arata, o data in plus, cat de departe e de europa.

Știu, sunt la curent cu aceste lucruri.. E viața ei privată cu cine are relație sau nu.. Ok, ca fostă jucătoare la o echipă poți avea afinități.. Dar ești secretar general..trebuie să aperi și sa reprezinți interesele tuturor cluburilor sau a majorității când e vorba de decizii la vot.. Nu poți face așa ceva!! Din ce înțeleg cluburile au votat pt jucarea tuturor meciurilor, dar FRH a întors cum a vrut, doar un meci absolut facil pt CSM.. E penibil și scârbos să faci asemenea jocuri de culise..

ceaiuri
ceaiuri  •  06 Mai 2020, 19:41

si totusi ultimul meci o sa fie dedu-varzaru..cu ambii eliminti..frh isi da cu stangul in dreptul cu decizi inegale(baieti,fete)solutiile sunt minime..sa se joce toate etapele imposibil...,sa acorzi titlul de campioni ..periculos(avem un precedent unde intr-o tara cu traditie in acest sport..apelul facut de echipele nedreptatite a intors toate deciziile date)deci ultima solutie integra..inghetarea campionatului fara a se retrograda si a se decerna titlul..restul sunt inchipuiri..povesti..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează