SPORTURI  »  HANDBAL  »  ACCIDENTARE

Veste teribilă pentru CSM București! Accidentare pentru una dintre cele mai bune jucătoare: "De ce ne-a fost frică nu am scăpat"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 21:14

CSM București a anunțat diagnosticul pe care l-a primit interul dreapta Amanda Kurtović (27 de ani), după accidentarea din meciul cu Franța.

Sportiva din Norvegia a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior și menisc intern la genunchiul piciorului stâng și are șanse foarte mici să mai joace în acest sezon.

"De ce ne-a fost frică nu am scăpat. Din păcate, veștile despre starea Amandei Kurtovic nu sunt cele mai bune. În urma unui control medical amănunțit, doctorii au stabilit diagnosticul: ruptură de ligament încrucișat anterior și menisc intern la genunchiul piciorului stâng.

Cel mai probabil, Amanda Kurtović va lipsi de pe teren până la finalul sezonului, dar cu siguranță are nevoie de toată susținerea noastră și a voastră pentru a trece peste această încercare", se arată pe site-ul oficial al celor de la CSM București.

"Este foarte trist. Este probabil o accidentare gravă, dar va trebui să aşteptăm până vom vedea despre ce este vorba. Dezavantajul sportului nostru sunt aceste situaţii. Pentru noi şi pentru Amanda trebuie să încercăm să luptăm" selecţionerul Thorir Hergeirsson

Norvegia a câștigat duminică turenul amical la care au mai participat Danemarca, Franța și Ungaria.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează