SPORTURI  »  HOCHEI  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Un superstar rus din NHL, declarații controversate după invazia Rusiei din Ucraina: „Trebuie să existe pace, dar Putin este președintele meu”

Alexander Ovechkin /foto: Guliver/GettyImages
Alexander Ovechkin /foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 februarie 2022 15:35 / Actualizat sambata, 26 februarie 2022 16:20

Alexander Ovechkin (36 de ani), considerat a fi unul dintre cei mai buni hocheiști din istorie, a oferit declarații controversate în contextul războiului dintre Rusia și Ucraina. Sportivul rus spune că își dorește pace, dar nu a să-și exprime susținerea pentru Vladimir Putin.

Superstarul echipei Washington Capitals (NHL) este triplu campion mondial cu naționala de hochei a Rusiei și câștigător al Cupei Stanley (trofeul acordat campioanei din NHL) în 2018. 

Pep Guardiola condamnă invadarea Ucrainei de către Rusia: „Oameni nevinovați mor, deși vor doar să trăiască în pace”
ANGLIA
Pep Guardiola condamnă invadarea Ucrainei de către Rusia: „Oameni nevinovați mor, deși vor doar să trăiască în pace”

„Trebuie să existe pace, dar Putin este președintele meu”

„Vă rog, nu mai trebuie să existe război. Nu contează cine este în război, Rusia, Ucraina, alte țări, trebuie să trăim în pace”, au fost primele cuvinte ale lui Ovechkin legate de invazia Rusiei din Ucraina, potrivit Espn.

Informații de ultim moment din Ucraina trimise pe adresa Gazetei: „Avem nevoie de vocea voastră! Au fost distruse clădiri civile, inclusiv o grădiniță”
RĂZBOI
Informații de ultim moment din Ucraina trimise pe adresa Gazetei: „Avem nevoie de vocea voastră! Au fost distruse clădiri civile, inclusiv o grădiniță”

Sportivul rus a răspuns ambiguu atunci când a fost întrebat dacă susține intervenția militară: „Sunt rus, nu? Nu este ceva ce pot controla. Sper că se va termina curând și că va fi pace în ambele țări. Este o situație dificilă. Am o mulțime de prieteni în Rusia și Ucraina și este greu de crezut că a izbucnit un război.

Putin este președintele meu. Dar, așa cum am mai spus, nu mă ocup de politică. Sunt un sportiv. Sper că toate acestea se vor termina în curând. Este o situație dificilă de ambele părți”, a mai spus Ovechkin, citat de Espn.

VIDEO Se teme de cel mai sumbru scenariu în conflictul Rusia - Ucraina: „Suntem la câteva zile de sfârșitul lumii dacă se bagă cineva”

Citește și:

Mircea Lucescu e compătimit pentru situația de la Kiev: „Îmi pare rău că suferă” + președintele Ucrainei, luat în colimator: „Se dă cocoș, în loc să aibă altă atitudine”

„Nu am altă variantă” » Vitali Klitschko iese în stradă pentru a apăra Ucraina: „Cred în poporul meu!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dudulici
dudulici  •  27 Februarie 2022, 06:51
Postat de befree pe 26 Februarie 2022, 19:07

Trebuie trimis acasa, urgent, la presedintele sau!

Ce *** esti!!!!Ce vina are el?E sportiv si joaca de 17 ani in America,aproape jumatate din viata!!!Ce vina are el,e cel mai bun hocheist din istorie!***ar voi astia de la GSP sunteti niste insinuanti si puneti gaz pe foc!Ziarul asta e de sport,nu de can can si politica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

befree
befree  •  26 Februarie 2022, 19:07

Trebuie trimis acasa, urgent, la presedintele sau!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează