Comentarii (28)

 •  24 Februarie 2008, 13:25

Luki tatii esti terminat, granita aia nu se va mai muta niciodata. Imi pare rau pentru tine prietene dar esti distrus (ca toti maghiarii de altfel) Nu sunteti decat o corcitura de tigan cu ungur (foarte proasta combinatia) . Ungurii adevarati nu dau doi scuipati pe voi, cum de altfel nici romanii nu dau doi scuipati pe voi.

 •  23 Februarie 2008, 23:11

Bine v-a zis Savu! Bravo hombre!

 •  23 Februarie 2008, 22:19

Catre ogre:Sunt total de acord cu dvs.,aici este un site de sport,nu unul de politica si nicidecum unul de nationalism.Am mai scris si ieri,si alaltaieri-ma repet si aztazi,aici nu e loc pentru confruntari interetnice,trebuie sa ne comportam civilizati intre noi.Aici este un site sportiv,iar sportivitatea unora lipseste cu desavarsire.Unii habar n-au de hochei,doar la incitari si ura le trece mintea.Ar fi bine,ca acestia sa se uite macar la hocheiul romanesc,(ce sa le mai cerem sa stie si de cel nordamerican?)si sa nu foloseasca acest forum decat pe discutii pe tema de hochei.Eu le respect pe toti cei care scriu comentarii,insa le rog si pe maghiari si pe romani,sa nu scrie tot felul de lucruri care incita la ura interetnica.Daca doresc acest lucru,sa intre pe site-ul de la revista Romania Mare si alte publicatii nationaliste.

 •  23 Februarie 2008, 19:21

sunt contemplat de imbecilitatea comentariilor afisate, care nu au nicio legatura cu un sport atat de antrenant cum este hocheiul.Cati dintre asa numitii "forumisti" se mai uita si la alte meciuri inafara de steaua-spoortclub, hc-sportclub, etc...Cine aprecieaza un njdevils, rangers, toronto, otawa??? Chiar nu vedeti ca sunteti dusi de nas?Trezirea...Ebreszto gyerekek!!(e traducerea lui "trezirea")

 •  23 Februarie 2008, 19:15

Dlor Ienei, Satmareanu, Dobai le-a cantat imnul ROMANIEI iar cu asta s-au mandrit! Mi-e sila de ceangaii care n-au habar de istoria ROMANIEI si de toleranta romanilor fata de ei! Iar daca voi confundati un popor intreg cu o minoritate ( si voi sunteti o minoritate dar una sovina si scarboasa in marea ei majoritate) ce respect doriti?Invatati sa respectati si apoi cereti!

 •  23 Februarie 2008, 17:51

savule, nu am cum sa fiu complexat cand vad prostia unora (adica a ta, ca nu imi place sa ma refer la modul general).

 •  23 Februarie 2008, 17:32

Unu mic si negru : nickul tau mascheaza etnia ta rroma? doar intreb ... Nu noi o sa ne mutam, ci granita o sa vina spre noi, indeajuns ca sa incapem in europa ;) Inteligentule .. esti prea mic ca sa te jignesc

 •  23 Februarie 2008, 17:23

Da si mie mi s-a taiat comentariu si nu am scris nici un cuvant jignitor. Cikeserazilor cum vi se mai zice, mai bine investiti in autocare si va suiti toti frumos in ele si o luati spre vest. Cand ajungeti la granita treceti frumos si mutativa in bozgoria. Nu are rost sa stati aici, nu e locu vostru aici asa ca vira in bozgoria. Hai fiti oameni intelegatori si nu va mai trageti pe fese.

 •  23 Februarie 2008, 16:37

Vad ca functioneaza cenzura si pe site-ul acesta.Jumatate din ce scrie Luki nu apare pe monitor.Nu e corect,suntem in anul 2008.Cati ani mai trebuie sa nu existe cenzura?Mie mi s-a taiat un intreg comentariu,cand am scris despre cei de la TV Sport ca gresesc in comentarii si la afisajul pe micul ecran.Asta e,daca scrii ceva ce nu le place,imediat scot.Traiasca cenzura eterna!!!

 •  23 Februarie 2008, 16:31

de ce mă cenzuraţi? vreau doar să explic ceva normal, fără jigniri .. sau asta este problema?

  • 1
  • 2
  • 3

Comentează