SPORTURI  »  HOCHEI  »  FINALA CN / SPORT CLUB-HC CSIKSZEREDA 5-3 (1-0, 1-2, 3-1)

Încins

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2008 00:00

Finala Campionatulu Naţional a debutat ieri, la Miercurea-Ciuc, fără sloganuri naţionaliste

Patinoar cu doar cîteva scaune goale. Vakar Lajos e al ciucanilor. Finalistele şi-au măsurat paşii pînă pe gheaţă. Portarul celor de la HC Csikszereda, Peter Polc, s-a împiedicat înainte de a pune patinele pe gheaţă. Semn rău pentru echipa sa? Se pare că da pentru că Sport Club a început asaltul la poarta sa încă din minutul doi. Ocaziile pe care hocheiştii de la Sport Club şi le-au creat s-au manifestat mai aprins în minutul nouă, cînd Ondrej Kavulici a împins pucul în plasa lui Polc.

Dominarea Sport Club a continuat şi în repriza a doua. Levente Hozo a pus 2-0 pe tabela de marcaj. Jucătorii de la HC Csikszereda au împins în crose, obrajii li s-au înroşit mai mult. Profitînd de o superioritate numerică, ei au marcat prin Ladislau Harabin şi prin Ede Mihaly. Aşa că cele două echipe din Miercurea Ciuc au plecat la pauza a doua la egalitate.

Cursa de urmărire a continuat şi în următoarele douăzeci de minute. Suporterii îmbrăcaţi în tricourile favoritelor s-au mai domolit. Tensiunea era prea mare pentru că Şandor Szilard a marcat pentru a pune în avantaj pe Sport Club, iar Ede Mihaly a egalat din nou. Cînd mai era un minut şi 23 de secunde, gazdele şi-au asigurat victoria în primul meci al finalei, ce se dispută după sistemul “cel mai bun din şapte întîlniri”, cu ajutorul lui Peter Robert. Dar fiesta nu era întreagă dacă nu mai marca Kavulici încă un gol. Scor final: 5-3.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
 •  24 Februarie 2008, 13:25

Luki tatii esti terminat, granita aia nu se va mai muta niciodata. Imi pare rau pentru tine prietene dar esti distrus (ca toti maghiarii de altfel) Nu sunteti decat o corcitura de tigan cu ungur (foarte proasta combinatia) . Ungurii adevarati nu dau doi scuipati pe voi, cum de altfel nici romanii nu dau doi scuipati pe voi.

 •  23 Februarie 2008, 23:11

Bine v-a zis Savu! Bravo hombre!

 •  23 Februarie 2008, 22:19

Catre ogre:Sunt total de acord cu dvs.,aici este un site de sport,nu unul de politica si nicidecum unul de nationalism.Am mai scris si ieri,si alaltaieri-ma repet si aztazi,aici nu e loc pentru confruntari interetnice,trebuie sa ne comportam civilizati intre noi.Aici este un site sportiv,iar sportivitatea unora lipseste cu desavarsire.Unii habar n-au de hochei,doar la incitari si ura le trece mintea.Ar fi bine,ca acestia sa se uite macar la hocheiul romanesc,(ce sa le mai cerem sa stie si de cel nordamerican?)si sa nu foloseasca acest forum decat pe discutii pe tema de hochei.Eu le respect pe toti cei care scriu comentarii,insa le rog si pe maghiari si pe romani,sa nu scrie tot felul de lucruri care incita la ura interetnica.Daca doresc acest lucru,sa intre pe site-ul de la revista Romania Mare si alte publicatii nationaliste.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează