SPORTURI  »  JO 2012  »  MOZAIC

GALERIE FOTO Sirena olimpică » O mare frumuseţe, unguroaica Jakabos atrage toate privirile la înot

Splendoare în bazin. Înotătoarea maghiară Zsuzsanna Jakabos, cea mai sexy imagine a Olimpiadei // Foto: Reuters +6   FOTO
Splendoare în bazin. Înotătoarea maghiară Zsuzsanna Jakabos, cea mai sexy imagine a Olimpiadei // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 03 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 august 2012 11:39

La 23 de ani, superba Zsuzsanna Jakabos are deja trei participări la Jocurile Olimpice.

Acum, la finala de la 200 m fluture, nu a fost totuşi în cea mai bună zi. S-a clasat doar pe 7, proba fiind cîştigată de chinezoaica Jiao.

Dacă Zsuzsanna e printre cele mai frumoase sportive, la polul opus e halterofila Meline Daluzian, din Armenia, care a speriat Londra.

ALTE ŞTIRI DE LA OLIMPIADĂ:

Se scrie istorie în baschet!
Australianca Lauren Jackson a devenit miercuri cea mai bună marcatoare din istoria Jocurilor Olimpice. La a patra ediţie a competiţiei la care participă, sportiva de 31 de ani a reuşit să ajungă, contra Braziliei, la 497 de puncte, depăşind recordul deţinut de americanca Lisa Leslie (488 puncte).

E bras, e record!
În probele de înot 200 de metri bras, atît feminin, cît şi masculin, s-au stabilit noi recorduri mondiale: Rebecca Soni (SUA), cu un timp de 2 minute şi 20 de secunde, a reuşit performanţa în semifinale, iar Daniel Gyurta (Ungaria) în finală, cu 2 minute, 7 secunde şi 28 de sutimi, obţinînd şi medalia de aur. Ambele recorduri precedente datau din 2009.

Moarte sub autobuzul olimpic
Un biciclist britanic şi-a pierdut viaţa, miercuri, într-un accident rutier petrecut chiar la marginea Satului, după o coliziune cu un autobuz destinat transportului jurnaliştilor acreditaţi la Olimpiadă. Nenorocirea a avut loc chiar în spatele arenei unde Pakistan şi Argentina disputau o partidă de hochei pe iarbă.

Suarez agită tribunele
Iritat de reacţia fanilor în timpul partidei de fotbal pierdute de Uruguay, 0-1 cu Marea Britanie, căpitanul Luis Suarez a reacţionat: "Suport, nu mă supăr, dar cred că e o mare lipsă de respect să existe huiduieli în timp ce noi cîntam imnul. S-au temut că vor înfrunta un jucător de valoarea mea!". Fotbalistul lui Liverpool e în dizgraţia britanicilor după incidentul cu Patrice Evra care i-a adus o suspendare de opt etape în prima ligă engleză.

Intră colosul de 218kg!
Concurent în proba de +100kg din competiţia de judo, Ricardo Blas Jr. (foto în alb, jos), un sportiv din Guam, scrie istorie. Avînd 218 kilograme, este cel mai greu competitor din istoria Jocurilor Olimpice! El şi-a bătut propriul record, stabilit la JO de la Beijing, cînd avea cu cîteva kilograme mai puţin.

509689-buddz-photo-share.png

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  03 August 2012, 10:03

Haha, imi aduc aminte si sprinterul ala din samoa, care arata ca un sumoist, si a facut 100 metri in cam 20 metri :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează