SPORTURI  »  JOCURILE OLIMPICE DE LA SOCI 2014  »  SOCI 2014

FOTO Prison break la Soci » Cum a scăpat un sportiv după ce a rămas blocat în baie :D

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 februarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 08 februarie 2014 19:11

...With no phone to call for help, I used my bobsled push training to break out. #SochiJailBreak pic.twitter.com/apZRefgvCO

Johnny Quinn, unul dintre reprezentanţii Statelor Unite la Jocurile Olimpice de la Soci, a avut parte de o surpriză neplăcută în această dimineaţă.

Sportivul care va concura în proba de bob s-a trezit blocat în baie. După mai multe tentative de a deschide uşa, americanul n-a mai rezistat şi a spart uşa! Quinn, 1,83 m înălţime şi 100 de kilograme, e un fost jucător de fotbal american şi fost sprinter, astfel că n-a avut deloc probleme în a face o gaură prin care să iasă.

"Îmi făceam duş şi uşa s-a blocat. Fără telefon, am folosit lucrurile învăţate la antrenamentul pentru bob", a fost mesajul postat de american pe twitter.

În ultimele zile mai mulţi jurnalişti au postat pe site-urile de socializare imagini cu condiţiile precare de la Soci. GSP.RO a prezentat pînă acum în trei articole haosul din staţiunea rusească. (prima parte "Cad camerele pe noi" + a doua parte "Nu pescuiţi în toaletă" + a treia parte "Radiatoarele din tavan şi băile comune cu oglindă deasupra")

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
flo_ax
flo_ax  •  09 Februarie 2014, 11:17

ce campanie de discreditare, nene. Lui Obama i-a crapat putin buza cand a vazut ce-a facut rusul la Soci. Sa fim seriosi, cand faci dus, inchizi usa de la baie cu cheia. SIGUUUR!!!! La 100 de kg se temea ca intra cineva si-l violeaza.

max9
max9  •  09 Februarie 2014, 07:56
Postat de xftw pe 08 Februarie 2014, 23:44

Ciudat,doar americanilor li se intampla astfel de lucruri... Poate o fi doar o coincidenta... Poate !

poate esti tu prea suspicios...poate?

putregaiu
putregaiu  •  09 Februarie 2014, 07:30

De ce te-ai incuia in baie totusi?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează