SPORTURI  »  NOUTATI AUTO  »  AUTO

VIDEO FABULOS! Cum au ajuns un bărbat și o femeie într-un Touareg din Câmpulung Muscel să blocheze activitatea unei hidrocentrale

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 14:33

O maşină marca Volkswagen Touareg a rămas blocată vineri într-un râu din județul Argeş. Două persoane se aflau în vehicul în momentul în care acesta a rămas blocat în râul Târgului, din orașul Câmpulung Muscel.

Potrivit Mediafax, șoferul ar fi vrut să spele mașina în râu și astfel a rămas blocat, dar conform epitești.ro, conducătorul auto a vrut doar să scurteze drumul, fără să mai folosească un pod situat în apropiere.

Cele două persoane din interior, un bărbat și o femeie, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș au reuşit să scoată autoturismul cu un troliu din dotarea autospecialei cu care au sosit la fața locului.

TOTUL PE AUTO-BILD.RO!

Citește și: 

CATL, colosul din umbră care domină piața mașinilor electrice! Reportaj șocant: cum elimină chinezii concurența pe piața bateriilor + cum blochează cobaltul din cele mai mari mine din lume!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează