SPORTURI  »  RUGBY  »  MECI-TEST

Mihăiță Lazăr a ieșit accidentat, dar s-a bucurat de victoria cu SUA: "Ne-am dăruit pentru un rezultat bun!"

Articol de - Publicat duminica, 13 noiembrie 2016 00:00

Mihăiță Lazăr, linia I în echipa României, a ieșit accidentat în minutul 50. Cu el în teren, România a fost de netrecut în apărare. Românul e însă fericit că echipa a învins.

- Mihai, cum e să învingi SUA?
- Orice victorie are un gust dulce, indiferent de numele adversarului. Pe americani nu-i mai bătuserăm de mult timp, e adevărat, și de aceea rezultatul e cu atât mai important.

- A fost prima repriză foarte bună, dar a doua mai puțin reușită, nu?
- Important e că am câștigat. Comportamentul echipei a fost exemplar, ne-am dăruit la maxim, publicul a fost alături de noi. I-am simțit pe oameni alături de noi și e bine că la final i-am văzut bucuroși.

- Ce probleme de sănătate ai?
- M-am lovit la coaste, pe partea dreaptă. O să fac o radiografie să vedem ce am. Sper să nu fie ceva grav și să mă refac până la meciul cu Canada.

- Apropo de Canada, sunt mai puternici decât americanii?
- De luni încolo vom vorbi de canadieni. Acum să ne bucurăm că am bătut Statele Unite.

"Sunt mulțumit doar de prima repriză. Băieții au luptat, au jucat exact. Dar de partea a doua nu pot fi mulțumit niciodată. Va trebui să jucăm la același nivel înalt pe viitor"
Lynn Howells, antrenor România

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close