SPORTURI  »  RUGBY  »  CUPA MONDIALĂ

O întâlnire tare » Noua Zeelandă și Anglia se vor înfrunta weekend-ul viitor în semifinalele Cupei Mondiale

Articol de - Publicat duminica, 20 octombrie 2019 10:21

Noua Zeelandă și Anglia se vor înfrunta weekend-ul viitor în semifinale, după ce ieri au reușit victorii convingătoare în fața Irlandei, respectiv a Australiei.

Cupa Mondială din Japonia s-a mai apropiat cu un pas deznodământ. Ieri, s-au desfășurat primele meciuri de pe tabloul sferturilor de finală. În prima confruntare s-au întâlnit Anglia și Australia, iar echipa europeană s-a impus în fața vicecampioanei din 2015 cu 40-16 (17-9). Jonny May (2), Kyle Sinckler, Anthony Watson au reuşit eseuri pentru „trandafiri'', toate transformate de Owen Farrell, care a fructificat şi patru lovituri de penalitate.

Sunt mulțumit de jucătorii mei și abia așteptăm să jucăm următorul meci. Nu am ajuns încă la forma maximă și este o provocare să o atingem", a spus antrenorul englez Eddie Jones.  

Provocarea va fi imensă pentru că adversarul este chiar campioana en titre, Noua Zeelandă, care a trecut de Irlanda cu 46-14 (22-0) la Tokyo. Aaron Smith (2), Beauden Barrett, Codie Taylor, Matt Todd, George Bridge şi Jordie Barrett au reuşit eseuri pentru All Blacks, Richie Mo'unga transformând patru dintre ele şi tot el fructificând o lovitură de pedeapsă.  

Confruntarea dintre Anglia și Noua Zeelandă va avea loc pe 26 octombrie, la Yokohama.

Astăzi au loc celelalte două sferturi de finală: Țara Galilor-Franța, la Oita, și Japonia-Africa de Sud, la Tokyo (în direct pe TVR 1).

VEZI ȘI:

Michael Leitch, căpitanul Japoniei născut în Noua Zeelandă sau străinul devenit simbol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează