SPORTURI  »  RUGBY  »  ROMÂNIA - SUA

FOTO EXCLUSIV Diferență șocantă! Cum au arătat vestiarele după România - SUA: „Fotbaliștii nu au lăsat mizerie cum au făcut-o românii de la rugby!”

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 11:00 / Actualizat duminica, 06 august 2023 11:17

Naționala de rugby a României a disputat o partidă-test cu Statele Unite, pierdut cu 17-31, iar modul în care a arătat vestiarul „stejarilor” la finalul meciului i-a șocat pe angajații care lucrează la complexul sportiv.

Elevii lui Eugen Apjok se pregătesc de Cupa Mondială din Franța, 8 septembrie-28 octombrie, iar sâmbătă seară au jucat un meci de verificare pe „Arcul de Triumf”. Iar la final au lăsat dezastru în vestiar.

FOTO. Cum a arătat vestiarul naționalei de Rugby după meciul cu SUA

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia unor imagini din vestiar, imediat după finalul partidei. Iar diferența dintre cum arată vestiarul românilor și cum arată cel al americanilor este una incredibilă.

În timp ce românii au lăsat mizerie în vestiar, americanii au strâns după ei, lăsând ordine în vestiar. În imaginile din vestiarul României se pot observa gunoaie și sticle lăsate pe jos, în timp ce jucătorii naționalei SUA au strâns după ei și au lăsat totul în coșurile de gunoi.

Așa a arătat vestiarul României la finalul meciului cu SUA
Așa a arătat vestiarul României la finalul meciului cu SUA
Așa a arătat vestiarul României la finalul meciului cu SUA
Așa a arătat vestiarul naționalei Statelor Unite ale Americii la finalul meciului cu România
Așa a arătat vestiarul naționalei Statelor Unite ale Americii la finalul meciului cu România
+1 FOTO

Nicio echipă de fotbal nu a lăsat așa ceva. Fotbaliștii nu au lăsat mizerie cum au lăsat românii de la rugby”, au declarat pentru GSP.ro surse din cadrul complexului sportiv „Arcul de Triumf”.

Echipa României pentru meciul-test cu SUA

  • Titulari: 1. Alexandru Savin (CSA Steaua), 2. Ovidiu Cojocaru (CS Dinamo), 3. Gheorghe Gajion (Stade Montois), 4. Marius Iftimiciuc (US Carcassonne), 5. Andrei Mahu (Perpignan), 6. Mihai Macovei (căpitan; RC Bassin d'Arcachon), 7. Cristi Boboc (CSA Steaua), 8. Cristi Chirică (CS Dinamo), 9. Alin Conache (SCMUSV Timişoara), 10. Gabriel Pop (CS Dinamo), 11. Sikuea Taliuli (CSM Ştiinţa Baia Mare), 12. Manumua Tevita (SCM USV Timişoara), 13. Jason Tomane (CSM Ştiinţa Baia Mare), 14. Marius Simionescu (SCM USV Timişoara), 15. Hinckley Vaovasa (CSA Steaua). Antrenor: Eugen Apjok.
  • Rezerve: 16. Florin Bărdaşu (CSA Steaua), 17. Iulian Hartig (RC Bassin d\'Arcachon), 18. Alexandru Gordaş (CS Dinamo), 19. Ştefan Iancu (CSM Ştiinţa Baia Mare), 20. Vlad Neculau (SCM USV Timişoara), 21. Florin Surugiu (CSA Steaua), 22. Mihai Mureşan (CSM Ştiinţa Baia Mare), 23. Ionel Melinte (RC Hyeres Carqueiranne La Crau)

Citește și: 

Alin Petrache, furios pe situația arenei Arcul de Triumf: „O națională calificată la Cupa Mondială nu se poate pregăti așa! Stat prin tramvaie, schimbat 4 terenuri...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (53)
arnautull
arnautull  •  07 August 2023, 14:25
Postat de securinamo89 pe 06 August 2023, 12:31

Gigi e interesat doar de Arena Nationala și stadionul Steaua.Dedebistii sunt interesați de Arc pentru ca nu-si permit un stadion mai mare și nu servesc provincia...

dedebistii te invita sa te serveasca cu ceva, pe ARC, nu in provincie.

radumatei
radumatei  •  07 August 2023, 13:46

E trist că „presa” (vreau să zic GSP) se ia după fenta „sursei din cadrul complexului sportiv Arcul de Triumf” în loc să pună întrebari cum ar fi: de ce „sursa” (probabil directorul complexului, aflat în conflict deschis cu conducerea FR Rugby) nu a asigurat suficiente coșuri de gunoi în vestiare (se vede că în vestiarul oaspeților sunt mai multe coșuri, și nici alea nu sunt suficiente)? De ce o sticlă cu apă (0.5l) costă 9 lei la tarabele din incinta stadionului? De ce gazda unei competiții sportive la care asistă preponderent copii promovează consumul de băuturi complet nesănătoase (la tarabele din incinta stadionului nu puteai cumpăra decât sucuri carbogazoase și așa-zisa „apă cu vitamine”, în fapt apă cu zahăr și coloranți la 13 lei sticla de 0.5l)? De ce timpul de așteptare la respectivele tarabe a fost de la 15 minute în sus, în condițiile în care Arcul de Triumf e unul dintre cele mai mici stadioane din țară? Marile stadioane ale lumii știu să gestioneze fluxuri de public mult mai mari, în schimb pe Arcul de Triumf (7000 de locuri) se formează cozi interminabile la cele câteva tarabe deschise.

tomitan
tomitan  •  07 August 2023, 11:00

Ha!Ha! Păi ce ,ati crezut ca acest sport va ramane neatins de golaneala si nesimtire? Va rog sa comparati generatia '80-' 90 cu cea actuala , Peter Ianusevici vs Alin Petrache, sau mai bine spus gentlemani vs huligani. Ce exemplu poate fi acest Alin Petrache ptr generatia actuala? Intrat in politica( la gramadă) ,suspiciuni de plagiat in lucrarile scrise,iar ca orice sef de federatie confunda tarlaua statului cu propria tarla. Băietii asa au vazut la big boss ca face asa fac si ei, doar Romania a ajuns tara unde nesimtitii si *** fac legea. PS.Eu sunt curios cum va sanctiona administratia stadionului FRR.Le va da interdictie o perioada?Ii va amenda? Sau o sa intoarca si celalalt obraz sa-l scuipe Petrache& Co?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează