SPORTURI  »  SNOOKER  »  EVENIMENT

Clujul e capitala snookerului mondial » Roonie O'Sullivan e din nou în România și laudă țara noastră: "Toată lumea mă face să mă simt bine aici"

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 18:03

Multiplul campion mondial la snooker, Ronnie O'Sullivan, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă care a precedat Snooker Titans Trophy Cluj, că snooker-ul e cel mai important lucru din viața sa.

Sala Polivalentă din Cluj găzduiește, în 18-19 iunie, în organizarea McCann/Thiess Events, evenimentul Snooker Titans Trophy Cluj, un patrulater de meciuri demonstrative de snooker cu campionii Ronnie O'Sullivan, Mark Selby, Steve Davis și Reanne Evans.

"Toată lumea mă face să mă simt bine aici, mă bucur că am jucat un rol în promovarea snooker-ului în România. Am auzit atât de multe despre cât de frumoasă e Transilvania, ținem aici Europeanul în octombrie și este fabulos că voi avea șansa să vizitez. Cel mai important lucru, cea mai mare iubire a vieții mele e snooker-ul meu. Nu am fost niciodată atât de atașat emoțional de ceva, de o persoană, un obiect, orice, așa cum sunt de snooker"
Ronnie O'Sullivan

Ronnie O'Sullivan "The Rocket" - Devenit profesionist în 1992, pe când avea 16 ani, O'Sullivan şi-a câştigat curând porecla de "The Rocket" grație stilului său rapid de joc. Pe 21 aprilie 1997 a făcut breakul maxim în numai 5 minute și 20 de secunde. Ronnie O'Sullivan este cvintuplu campion mondial, deține 6 titluri Masters şi 5 titluri în UK Championship. Ronnie a fost decorat recent cu Ordinul Imperiului Britanic în cadrul unei ceremonii organizare la Buckingham Palace

Mark Selby "The Jester from Leicester" - Actualul lider mondial şi campionul en-titre, după ce a cucerit titlul pentru a doua oarăîn 2016, Selby a devenit profesionit în 1999, la vârsta de 16 ani. După ce a câștigat trei titluri de master în 2008, 2010 și 2013, UK Championship în 2012 și Campionatul Mondial din 2014 şi 2016, el a devenit al nouălea jucător care a câștigat toate evenimentele Triple Crown snooker cel puțin o dată.

Steve Davis "The Nugget" - Sextuplu campion mondial, clasat pe prima poziție mondială timp de şapte sezone consecutive, Steve Davis este considerat unul dintre cei mai buni jucători de snooker din istoria acestui sport. Alături de cele şase titluri mondiale, Davis deține şi trei titluri Masters şi un record de şase titluri în UK Championship.

Reanne Evans "The Pink Lady" -  Reanne Evans deține 11 titluri de campioană mondială în circuitul feminin, dintre care 10 titluri consecutive între anii 2005-2014.

La rândul său, organizatorul evenimentului, Adrian Thiess, a declarat, în aceeași conferință de presă, că, prin cei patru jucători, au fost aduse la Cluj 24 de titluri mondiale și că o dată cu patrulaterul demonstrativ de sâmbătă și de duminică se intră în linie dreaptă pentru Campionatul European de Snooker, despre care a spus că va fi transmis în 68 de țări și că va avea peste 100 de milioane de telespectatori. Campionatul European de Snooker va fi organizat în luna octombrie, tot în Sala Polivalentă din Cluj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează