SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

CM SNOOKER LA CRUCIBLE. Primul scandal la CM! Mark Williams, campionul mondial, s-a dezlănțuit la conferința de presă: "Jalnici! Numai prostii!"

Mark Williams, foto: Guliver/gettyimages +1   FOTO
Mark Williams, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 aprilie 2019 13:23

Mark Williams, campionul mondial en-titre de snooker, a profitat de conferința de presă de după victoria din primul tur de la Crucible, acolo unde a început Campionatul Mondial, ediția 2019, pentru a se răsti la șefii snookerului mondial. 

Mark Williams, 44 de ani, a fost foarte nervos, deoarece organizatorii celui mai important turneu de snooker din calendar, adică Federația Internațională de snooker, nu i-au permis fiului său în vârstă de 12 de ani, Kian, să intre să îl încurajeze înainte de partida cu Martin Gould, câștigată cu 10-7. 

De 3 ori campion mondial, în 2000, 2003 și 2018, Mark Williams a fost dezlănțuit.

„E clar că șefii au ceva cu mine. Trebuie să îi întrebați pe ei ce. Băiatul meu încerca să ajungă la mine, iar ei nu îl lăsau. Mi s-a spus că își consumase cele două permise de intrare. Soția mea l-a lăsat să vină să mă încurajeze, dar ei au spus nu. E incredibil.

Or să vă spună că nu a fost nimic, că sunt un mare campion și alte prostii dintr-astea. Numai prostii. Am înțeles că sunt stricți cu organizarea, dar să nu lași un băiat de 12 ani înăuntru? Asta e strictețe sau sunt jalnici? Eu zic că sunt jalnici!

Mă aștept ca, în calitate de actual campion mondial, să existe anumite privilegii. Dar ei, și în China, m-au cazat la un hotel care nici măcar nu era în zona arenei. Destul de înspăimântător, dar asta e opinia mea”, a tunat Williams, citat de Eurosport. 

Organizatorii au contrat: „Fiecare jucător are dreptul la două permise de vizită în culise. Cui le dă e treaba lui. Niciunui copil nu i-a fost refuzată intrarea”. 

Williams va juca în meciul următor cu învingătorul din partida David Gilbert - Joe Perry. 

Ce este CM Snooker

  • Campionatul Mondial de snooker este cea mai importantă competiție din calendar. Îl urmează ca importanță Campionatul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și Mastersul, alături de care formează așa numita Triplă Coroană;
  • Competiția se dispută în foaierul teatrului  Crucible din Sheffield, Anglia, și este transmisă la TV de Eurosport;
  • Ronnie O'Sullivan are cele mai multe titluri mondiale, dintre jucătorii prezenți, 5, iar recordul este deținut de Stephen Hendry, cu 7, însă scoțianul s-a retras din activitate în 2012;
  • Campionul mondial de snooker este recompensat cu 500.000 de lire sterline, un record, iar premiile totale sunt de 2.231.000 de lire.

Citește și: 

CM SNOOKER la Crucible. Campionul mondial Mark Williams trece mai departe, Neil Robertson, scor NEMAIVĂZUT de 27 de ani!!! + lovitură senzațională, din 3 bile, a lui Ding Junhui!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  21 Aprilie 2019, 15:16

Privilegiile sunt pentru impotenti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează