SPORTURI  »  SNOOKER  »  CM SNOOKER

CM SNOOKER, Luo Honghao. ULUITOR! Azi au fost bifate două recorduri NEMAIVĂZUTE în ultimii 40 de ani la CM de snooker!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 12:26

SNOOKER. Englezul Shaun Murphy, 36 de ani, l-a învins în primul tur pe chinezul Luo Honghao cu 10-0, performanță nemaivăzută de 27 de ani la Crucible, acolo unde se dispută Campionatul Mondial de snooker.

Campion mondial în 2005, Shaun Murphy este abia al doilea jucător care câștigă la ZERO o partidă la Crucible, după John Parrott, în 1992, care îl demola pe Eddie Charlton cu același scor.

Mai mult de atât, un alt record negativ bifat de Luo Honghao, 19 ani, adversarul debutant pe tabloul de la Crucible al lui Murphy, este cel legat de puncte.

191 de puncte a făcut Danny Fowler într-o înfrângere cu Stephen Hendry, 10-1, în 1993. Cele mai puține din istorie! Dar Honghao a doborât acest record nefast: a reușit doar 89 de puncte.

Citește și:

S-a jucat cel mai lung frame din istoria CM: aproape cât un meci de fotbal! + cum a evitat adversarul lui Neil Robertson două contraperformanțe ULUITOARE

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează