SPORTURI  »  SNOOKER  »  FORMULA 1

Ronnie O'Sullivan îl pune la punct pe Lewis Hamilton: „Cum ar fi să joc eu pe o masă cu buzunare mai mari?”. TOP 7 sportivi pentru campionul englez

Ronnie O'Sullivan
Ronnie O'Sullivan

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 14:11 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 14:36

De 6 ori campion mondial în snooker, englezul Ronnie O'Sullivan spune că Lewis Hamilton nu poate fi luat în considerare ca cel mai bun sportiv din lume, fiindcă nu a concurat „în aceleași condiții ca adversarii”. 

Ronnie O'Sullivan nu e de acord că Lewis Hamilton ar trebui să fie luat în considerare drept unul dintre cei mai mari sportivi din lume, din cauză că mașina celor de la Mercedes domină complet circuitul de Formula 1. 

Ronnie O'Sullivan: „Hamilton nu e ca Federer, de exemplu”

„E dificil să-l plasezi printre cei mai buni sportivi. Mă uit la multe sporturi și cei care le-au dominat au făcut-o fără să existe șanse egale .. Când ai o mașină care merge cu o secundă pe tur mai rapid ca orice altă mașină, în teorie, tot ce ai de făcut e să treci de coechipierul Bottas, care pare mulțumit să fie pe locul 2. Nu înseamnă același lucru ca ce face Federer, jucând în aceleași condiții ca adversarii sau ca alergătorul Kipchoge. E fantastic că a luat 7 titluri, dar dacă mașina te duce mai repede ca pe ceilalți, îți permiți să greșești și tot câștigi. Poți merge cu o mână pe volan și cu cealaltă mână ai fuma o țigară”, a explicat Ronnie O'Sullivan pentru express.co.uk. 

„Nu ar trebui să existe posibilitatea ca să îți alegi adversarul, ca în box, sau echipamentul. Snookerul e așa, de exemplu, dă fiecăruia o șansă egală. Nu m-aș simți bine cu mine dacă aș concura pe o masă unde buzunarele la care dau eu sub mai largi ca ale adversarului. Deci în luptă pentru mine sunt Federer, Nadal, Djokovic, Phil Taylor în darts, Tiger Woods, Messi sau Ronaldo...”.

Ce îl face pe Ronnie O’Sullivan, noul campion mondial la snooker, să uite de griji: „Drogul meu e alergarea”

Lipsă de respect pentru recorduri. Ronnie O'Sullivan este pentru a 6-a oară în carieră campion mondial de snooker

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
nebeleizis
nebeleizis  •  23 Noiembrie 2020, 11:17
Postat de Daniel Pascutoi pe 20 Noiembrie 2020, 09:35

Foarte corect! În compensație, ar trebui Ham ar trebui sa se ducă la cea mai slab clasata echipa și asta doar ptr. un titlu nobiliar!!

Ironia ta nu isi are rostul. Hamilton e un ingamfat care a pierdut orice contact cu realitatea. A se vedea cum a dat un judecata o firma de ceasuri de 100 de ani ca "ii folosea numele". Sau mizeria/pacaleala de BLM. Iar ca pilot, in conditii egale, jumatate din paddock ar sterge cu el pe jos.

major
major  •  22 Noiembrie 2020, 22:41

fair play tipic britanic!

yonkers
yonkers  •  20 Noiembrie 2020, 16:46

Un comentariu de bun simt al lui Ronnie. Din cauza masinii, mult mai performante decat ale celorlalti competitori, F1 si-a pierdut multi dintre fani. Eu, cel putin, am urmarit doar startul si primele doua tururi. Daca si anul viitor e la fel, schimbam canalul...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează