SPORTURI  »  TENIS  »  CUPA FED

A ales România » Preşedintele ITF va fi prezent la barajul pentru Grupa Mondială II a Cupei Fed dintre România şi Serbia

Articol de - Publicat sambata, 05 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 21:57

19-20 aprilie este un week-end aglomerat pentru Cupa Fed. Atunci se dispută semifinalele Grupei Mondiale I, Australia-Germania şi Cehia-Italia, dar şi barajele pentru această serie valorică şi pentru Grupa Mondială II.

Cu toate acestea, preşedintele ITF, italianul Francesco Ricci-Bitti, a ales să vină la Bucureşti pentru întîlnirea dintre România şi Serbia. Şeful forului român, George Cosac, a povestit că Ricci-Bitti apreciază această confruntare drept "o posibilă semifinală sau chiar finală a Grupei Mondiale în anii următori".

Deocamdată, Ana Ivanovici a confirmat prezenţa în echipa Serbiei, după cum a spus secretarul federaţiei din ţara vecină, iar cu Jelena Jankovici se poartă discuţii. Formaţia României, care va fi anunţată oficial săptămîna viitoare, va fi, cel mai probabil, aceeaşi cu cea care a evoluat la Budapesta, în luna februarie, în Grupa I a Zonei Europa-Africa: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Monica Niculescu şi Irina Begu.

"Halep se simte bine"
Alina Tecşor, căpitanul nejucător al echipei României pentru Cupa Fed, a declarat ieri că Simona Halep, cea mai bună jucătoare română a momentului, se simte bine. "Simona şi-a revenit după problemele medicale pe care le-a avut săptămîna trecută şi se antrenează zilnic la Centrul Naţional de Tenis", a precizat Tecşor.


Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
ataraxia
ataraxia  •  07 Aprilie 2014, 00:10
Postat de mplttev pe 06 Aprilie 2014, 13:12

Mi-e teama ca Sorana e complet iesita din forma. E ca un fel de Hanescu, in cadere libera. Sa dea Dumnezeu sa ma insel.

sa intre begu. glumesc. mai bine strabunica.

mplttev
mplttev  •  06 Aprilie 2014, 13:12

Mi-e teama ca Sorana e complet iesita din forma. E ca un fel de Hanescu, in cadere libera. Sa dea Dumnezeu sa ma insel.

peter76610
peter76610  •  05 Aprilie 2014, 13:45
Postat de vladutz13 pe 05 Aprilie 2014, 13:07

Nu mai sunt foarte increzator in meciurile astea.... Sorana Cirstea este intr-o forma ingrozitoare si vad ca vin si Ivanovici si Jankovici :(. Poate la simplu ar trebui sa joace Irina Begu, care vad ca joaca foarte bine in challengerurile de pe zgura.

Si crezi ca ar avea vreo sansa Begu în fata lui jankovic sau ivanovic ? tot mai bine cu Sorana poate da Dumnezeu si mai prinde si ea o zi buna :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează