SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

A fost eliminată în "sferturi" la Roland Garros, dar alt eveniment din sport i-a marcat anul: "Oh, Doamne! A fost teribil"

Daria Kasatkina FOTO: Guliver/GettyImages
Daria Kasatkina FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 22:17

Daria Kasatkina (21 de ani, 14 WTA), senzația tenisului din Rusia, fană recunoscută a celor de la FC Barcelona, a mărturisit că eliminarea din Liga Campionilor, în fața Romei, este cea mai tristă amintire a ei din 2018.

Kasatkina, cel mai bine clasată rusoaică în acest moment, a avut un parcurs impresionat la Roland Garros, fiind eliminată în sferturi de Sloane Stephens, scor 3-6, 1-6, după ce a trecut în optimi de Caroline Wozniacki.

...despre eliminarea Barcelonei: "Cea mai mare dezamăgire a acestui an a fost eliminarea Barcelonei în sferturile Ligii Campionilor. Oh, Doamne. A fost teribil. Am fost extrem de tristă. Am văzut meciul cu prietenii mei și toți am fost în pragul unei depresii, de departe cel mai greu moment.

A fost inexplicabil. Au jucat atât de bine tot sezonul, erau neînvinși. Returul de pe Olimpico a venit de nicăieri", s-a confesat Kasatkina la Eurosport. 

...despre favoritul la câștigarea Balonului de Aur: "Cred că cel mai bun fotbalist al anului ar trebui să fie Messi. Pentru mine este unic. Chiar și când are perioade mai slabe, vine un meci în care te faci să uiți toate nereușitele.

Cel mai bun jucător care nu joacă la Barcelona este Salah. Cred că se va recupera până la Mondial și că vom avea serios de furcă cu el".

Rusia face parte din grupa A a Campionatului Mondial din Rusia, alături de Arabia Saudită, Egipt și Uruguay.

Vezi și: Caroline Wozniacki, OUT de la Roland Garros! A pierdut cu noua senzație a tenisului

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează