SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

Fostul antrenor al Simonei Halep a sunat-o după apariția scandalului de dopaj: „Așa am simțit-o”

Simona Halep // FOTO: Imago
Simona Halep // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2022 12:00 / Actualizat duminica, 23 octombrie 2022 13:14

Adrian Marcu, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre situația prin care trece sportiva din Constanța, depistată pozitiv cu Roxadustat, substanța din clasa celebrei EPO. 

Adrian Marcu a dezvăluit că a luat legătura cu Simona Halep după apariția scandalului de dopaj și dezvăluie cum se simte dubla campioană de Grand Slam.

Kyrgios, reacție enigmatică în cazul Simonei Halep » Mesajul postat pe Twitter
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Kyrgios, reacție enigmatică în cazul Simonei Halep » Mesajul postat pe Twitter

Adrian Marcu, discuție cu Simona Halep: „Am simțit-o puternică”

„Am vorbit puţin cu ea. i-am spus că suntem alături de ea. Eu sunt ferm convins că orice s-a întâmplat nu a fost cu voia ei. Şi acum am simţit-o puternică. Dar, cum a zis şi ea, acesta e un meci pe care nu l-a avut până acum. Va trebui să fie foarte bine sfătuită, pentru a reuşi să câștige şi acest meci.

Orice aş fi putut să aud, dar asta cu dopajul, nu! Simona era foarte, foarte grijulie. În plus, să ne gândim de câți ani e Simona în top și câte controale antidoping a făcut până acum.

O sportivă ca Simona, de valoarea ei, oricum trebuia să spună în fiecare zi unde poate fi găsită la o anumită oră. S-a întâmplat să vină din Australia şi a doua zi, la 6 dimineaţa, să vină cineva care face controlul”, a spus Adrian Marcu, potrivit OrangeSport.

Primele declarații ale lui Ion Țiriac despre „cazul Simona Halep” » Ce solicită miliardarul român
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Primele declarații ale lui Ion Țiriac despre „cazul Simona Halep” » Ce solicită miliardarul român

Fostul doctor de la Dinamo, opinie dură despre Simona Halep

Medicul Adrian Motoacă, specializat în medicină sportivă, fost doctor la Dinamo în urmă cu doi ani, o acuză fără dovezi pe Simona Halep de neglijență în scandalul de dopaj care a bulversat sportul românesc. Acesta e convins că vina îi aparține în totalitate fostului lider mondial din WTA și că orice tentativă de disculpare a Simonei e inutilă. Citește opinia lui aici. 

Citește și: 

Duș rece! Șeful Agenției Antidoping din Polonia anulează o ipoteză în cazul Simonei Halep: „E foarte puțin probabil să fie asta”

Mouratoglou își continuă rutina » Prima apariție de la izbucnirea scandalului de dopaj cu Simona Halep. Ce a făcut astazi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cati
cati  •  23 Octombrie 2022, 18:20

Romanii sunt foarte buni! La "a se baga in seama" si la "aflarea in treaba"!

Trandafir
Trandafir  •  23 Octombrie 2022, 13:20

Romanii nu au fost buni ! I-a trebuit francezi. Greco-francezi a gasit ! Cam slaba la istorie. Nu a invatat proverbul #fereste-te de greci si cand iti fac daruri#. Nu a citit despre calul troian.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează