SPORTURI  »  TENIS  »  SYDNEY

Adversar dificil pentru Simona. Cînd și cu cine joacă Simona Halep

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 09:34

Simona Halep o va întîlni în semifinale la Sydney pe Svetlana Kuznețova, după ce a trecut astăzi de Karolina Pliskova, 6-4, 7-5.

Meciul are loc joi dimineață, de la ora 7:00, ora României, și este transmis de Digisport 2.

Rusoaica are în palmares două titluri de Mare Șlem și, la fel ca Simona, a atins locul al doilea în ierarhia mondială.

În ultimii ani însă, evoluția ei nu a mai fost la același nivel, iar ea este prima care își reproșează acest lucru: ”Nu trec prin cea mai plăcută perioadă a carierei. Mă simt un pic prost cînd zic asta, pentru că sînt multe fete care visează să ajungă la nivelul ăsta, dar pentru mine nu e suficient”.

Kuznețova e una dintre puținele jucătoare din circuit care se poate ridica la nivelul Serenei Williams. Atunci cînd e la cel mai înalt nivel, rusoaica e de neoprit. Jocul ei l-a făcut în trecut pe Federer să o numească drept jucătoarea sa preferată.

Simona conduce la duelurile directe cu 3-2, ultimele întîlniri avînd loc în urmă cu doi ani. Halep conduce pe zgură cu 2-1, în timp ce pe hard scorul este 1-1, dar ambele confruntări au avut loc în urmă cu cinci ani.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
radikworld
radikworld  •  13 Ianuarie 2016, 13:42
Postat de Razvan M Jakab pe 13 Ianuarie 2016, 13:16

cum e să fii prost și să mai și claxonezi?

dar e asa de prost, incit nici nu isi da seama.....

860806803992272
Razvan M Jakab  •  13 Ianuarie 2016, 13:16
Postat de subsemnatu17 pe 13 Ianuarie 2016, 10:14

"Kuznetsova", cred ca ai vrut sa scrii, mai, ziarist de doi lei. Tu crezi ca scrii numele asa cum se-aud in limba ta materna? Cum va angajeaza, ma, GSP-ul ? Poate trimit si eu un CV, ca eu macar am habar de gramatica, punctuatie si toate cele ...

cum e să fii prost și să mai și claxonezi?

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Ianuarie 2016, 11:31
Postat de merace pe 13 Ianuarie 2016, 11:09

In rusa se scrie Кузнецова si nu Кузнетсова , dar pe net se foloseste adesea transcrierea diacriticelor (ts, sh) care nu exista in engleza. E o chestie de moda sau preferinta, nu de ortografie. E corect si Kuznețova, si Kuznetsova - se pronunta la fel.

bine punctat...asa e si cu sharapova sau sarapova, ambele variante sunt corecte...eu o folosesc pe cea de a doua...rusia e mai aproape..:)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close