SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Zverev face un anunț îngrijorător după accidentarea din semifinala cu Nadal: „E foarte serioasă”

Alexander Zverev, accidentat la Roland Garros // foto: Guliver/gettyimages +16   FOTO
Alexander Zverev, accidentat la Roland Garros // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2022 09:51 / Actualizat sambata, 04 iunie 2022 10:21

Nevoit să se retragă din semifinala cu Rafael Nadal de la Roland Garros din cauza unei accidentări la gleznă, Alexander Zverev (25 de ani, locul 3 ATP) a transmis că este vorba despre o problemă „foarte serioasă”.

În setul secund al primei semifinale de la Roland Garros, la scorul de 6-5 pentru el și 1-0 la seturi pentru Nadal, Alexander Zverev a călcat strâmb și a acuzat dureri grave la glezna dreaptă, urlând în timp ce se zvârcolea pe zgură.

Neamțul nu a putut continua partida, a revenit pe teren în cârje pentru a-și anunța retragerea și pentru a saluta publicul și adversarul, apoi s-a retras la vestiare.

Cum s-au numit antrenori la Dinamo: conduceri vizibile vs. conduceri invizibile » Uhrin jr, angajat purtătorul de cuvânt al DDB
DINAMO
Cum s-au numit antrenori la Dinamo: conduceri vizibile vs. conduceri invizibile » Uhrin jr, angajat purtătorul de cuvânt al DDB

Alexander Zverev, după accidentarea de la Roland Garros: „Echipa medicală continuă să investigheze”

La câteva ore de la acel moment, a publicat o serie de videoclipuri scurte pe contul personal de Instagram, în care a transmis că este vorba despre o „accidentare foarte serioasă”.

Salutare. 

Am trecut printr-un moment foarte dificil astăzi, pe teren. Evident, fusese un meci fantastic până s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. 

Se pare că am o accidentare foarte serioasă, medicii continuă să investigheze. Vă vom ține la curent cu orice noutate. 

Vreau să-l felicit pe Rafa, e în a 14-a sa finală. Sper să meargă până la capăt și să scrie în continuare istorie.

 Nu a fost un moment ușor pentru mine astăzi, dar vă voi ține la curent cu orice noutate.

- Alexander Zverev

VIDEO cu momentul accidentării lui Zverev

În finala Roland Garros, programată duminică, 5 iunie, se vor înfrunta Rafael Nadal și Casper Ruud. Norvegianul este în prima sa finală de Grand Slam, în vreme ce Rafa vânează al 14-lea său trofeu pe zgura din Paris!

În mod normal, după Roland Garros pentru Zverev ar fi urmat turneul de la Halle (Germania, 13-19 iunie) și Wimbledon, în Anglia (27 iunie - 10 iulie). Rămâne de văzut dacă neamțul va putea participa la oricare dintre cele două competiții.

Mai multe știri din tenis: 

Fratele lui Zverev era live la Eurosport în momentul teribilei accidentări: „E imposibil! Sascha nu plânge niciodată, e ceva rău”

Știm finala fetelor de la Roland Garros: 2-0 la „directe”!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează