SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO + FOTO Fratele lui Zverev era live la Eurosport în momentul teribilei accidentări: „E imposibil! Sascha nu plânge niciodată, e ceva rău”

Roland Garros 2022. Alexander Zverev (25 de ani, 3 ATP) s-a accidentat la glezna dreapta și a abandonat în semifinala cu Rafael Nadal (36 de ani, 5 ATP), la scorul de 7-6(8), 6-6 pentru iberic. +16   FOTO
Roland Garros 2022. Alexander Zverev (25 de ani, 3 ATP) s-a accidentat la glezna dreapta și a abandonat în semifinala cu Rafael Nadal (36 de ani, 5 ATP), la scorul de 7-6(8), 6-6 pentru iberic.

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2022 22:38 / Actualizat vineri, 03 iunie 2022 22:46

Roland Garros 2022. Alexander Zverev (25 de ani, 3 ATP) s-a accidentat la glezna dreapta și a abandonat în semifinala cu Rafael Nadal (36 de ani, 5 ATP), la scorul de 7-6(8), 6-6 pentru iberic.

Mischa Zverev (34 de ani), fratele lui Alexander, fost jucător important în circuitul ATP, a comentat meciul la o televiziune din Germania și a avut o reacție înduioșătoare în momentul accidentării.

Casper Ruud scrie istorie la Roland Garros! Va juca finala împotriva lui Rafael Nadal
Roland Garros
Casper Ruud scrie istorie la Roland Garros! Va juca finala împotriva lui Rafael Nadal

„Sascha nu plânge niciodată! Trebuie să se fi întâmplat ceva rău! Este imposibil! Glezna a fost distrusă. Nu s-a putut ridica de jos. L-am auzit chiar țipând de durere", a fost reacția lui Mischa Zverev, în direct la postul Eurosport Germania. 

Mischa Zverev: „O bucată din viață îți este luată”

„Nu poți compara asta cu nimic. Când te accidentezi așa cum a făcut-o acum Sascha, o bucată din viață îți este luată pentru un anumit interval de tim, Nu poți merge, nu poți fi pe terenul de tenis. 

Dar sunt situaţii mult mai rele, probleme mult mai grave în lumea de astăzi. Pierderea în semifinalele unui turneu de Grand Slam este cea mai mică problemă”, a spus Mischa, potrivit Eurosport

FOTO: Twitter @AmorosCuatro
+12 FOTO

Rafael Nadal, după accidentarea lui Alexander Zverev

„E greu, sunt trist, îmi pare rău pentru el. A făcut un turneu grozav, știu cât de mult se luptă pentru a câștiga un Grand Slam. Pentru moment a fost ghinionist, dar sunt sigur că va câștiga multe trofee de Grand Slam, îi doresc tot binele din lume și o recuperare cât mai rapidă. A fost un meci greu, am jucat peste 3 ore și nici n-am terminat setul 2. Mi-e dificil să spun prea multe în această situație. 

Pentru mine, faptul că m-am calificat într-o nouă finală la Roland Garros e un vis împlinit, dar, în același timp, modul în care s-a terminat meciul, faptul că l-am văzut plângând pe Zverev, e foarte dureros pentru mine", a declarat Rafael Nadal, în cadrul interviului acordat pe teren.

VIDEO Momente dureroase la Roland Garros: Zverev, accidentare serioasă în semifinala cu Nadal

Citește și alte știri din tenis: 

VIDEO + FOTO Știm finala fetelor de la Roland Garros: 2-0 la „directe”!

Liderul WTA, Iga Swiatek, reacție după ce Amelie Mauresmo a spus că meciurile feminine nu merită în prime-time: „Unii spun asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează