SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ

Alexandra Dulgheru despre suspendarea Simonei Halep: „Mi se pare injust să-i pătezi astfel finalul de carieră”

Simona Halep Foto Imago
Simona Halep Foto Imago

Articol de - Publicat marti, 12 septembrie 2023 20:01 / Actualizat marti, 12 septembrie 2023 20:11

Alexandra Dulgheru, fost număr 26 WTA, este șocată de decizia de suspendare dată în cazul Simonei Halep și spune că nu înțelege ce s-a întâmplat. 

Una dintre colegele de generație ale Simonei Halep, Alexandra Dulgheru, a avut o primă reacție de uimire la decizia de suspendare în cazul Simonei Halep, comunicată de ITIA și care presupune o perioadă de 4 ani în care trebuie să stea departe de orice eveniment oficial din tenis.

Am aflat și eu de puțin timp. M-a tot întrebat lumea. Sunt șocată, ca toți ceilalți, nu înțelegem ce s-a întâmplat, nu înțelegem de ce i-au dat pedeapsă maximă”, au fost primele cuvinte ale Alexandrei, 34 de ani, fost număr 26 mondial.

Eu o știu pe Simona de mică, știu că este total contra dopingului. Ea, personal, nu cred că ar fi făcut vreodată așa ceva. Mi se pare total injust, mai ales pentru cineva care a avut o carieră atât de strălucită, să-i pătezi astfel finalul de carieră. 

Este greu cu cei de la anti-doping, sunt foarte stricți și chiar nu înțeleg. Este un mister pentru toată lumea”, a comentat Alexandra.

CTP despre suspendarea Simonei Halep: „Carieră încheiată, dacă decizia se menține! Apărarea ei a fost o prostie, ceva catastrofal”
HALEP SUSPENDATĂ
CTP despre suspendarea Simonei Halep: „Carieră încheiată, dacă decizia se menține! Apărarea ei a fost o prostie, ceva catastrofal”

Raluca Olaru e alături de Simona Halep: „Sunt șocată și eu”

„Sunt șocată și eu. Suntem alături de ea în ceea ce va urma”, a spus și Raluca Olaru, 34 de ani, fost număr 53 mondial, de asemenea colegă de generație cu Simona Halep.

ITIA a comunicat azi decizia în cazul Simonei Halep, care testase pozitiv la roxadustat în 29 august 2022. Ea fusese suspendată temporar începând din data de 7 octombrie a anului trecut. Abia pe 28 și 29 iunie 2023 a fost audiată de tribunalul independent Sports Resolutions, cu sediul la Londra, verdictul fiind comunicat două luni și jumătate mai târziu.

Citește și: 

Adrian Marcu: „Mi se pare ireal! Nu poate fi Simona cea căreia i se întâmplă așa ceva”
HALEP, SUSPENDATĂ
Adrian Marcu: „Mi se pare ireal! Nu poate fi Simona cea căreia i se întâmplă așa ceva”
Andrei Pavel, șocat în telefon de verdictul primit de Simona Halep: „Cum? E singurul cuvânt pe care pot să ți-l spun”
SUSPENDARE
Andrei Pavel, șocat în telefon de verdictul primit de Simona Halep: „Cum? E singurul cuvânt pe care pot să ți-l spun”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
Nae_4774
Nae_4774  •  12 Septembrie 2023, 21:09

In timp ce voi, româncele din WTA vă dădeați sufletul după 1-2 meciuri din turneau, "săraca" alerga bine mersi până în semifinale deși nu arăta a sportivă agabaritică....

Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  12 Septembrie 2023, 20:40

O sti pe Simona de mica ?!!!! Si... Romanul adevarat este la "Tara" la camp . Voteaza pentru PSD , la anul ,....Conteza Prosti mai multi .

C_S_A_Miloaga
C_S_A_Miloaga  •  12 Septembrie 2023, 20:30

I-au patat aia sfarsitu de cariera?:)))ce nesimtiti:))chiar ea a recunoscut ca nu a luat nimic pana acum..si la sfarsit de cariera a apelat la aceste suplimente...oare i-au bagat aia suplimentele pe gat?de ce atatia ani nu a luat si a luat acum la "sfarsit de cariera"?mai bine nu lua si mergea pe declinul normal al oricarui sportiv la sfarsit de cariera decat sa ia si apoi sa dam vina pe altii

Vezi toate comentariile (3)
Comentează