SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, DEPISTATĂ POZITIV

FOTO Soțul Serenei Williams a ironizat-o pe Simona Halep, după ce a fost depistată pozitiv: „Nu se demodează, nu?”

Alex Ohanian și tricoul purtat în meciul din 2019 dintre Serena și Maria Sharapova
Alex Ohanian și tricoul purtat în meciul din 2019 dintre Serena și Maria Sharapova

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 22:44 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 23:06

La doar câteva ore după ce Simona Halep a anunțat că a fost depistată pozitiv cu roxadustat, o substanță aflată pe lista celor interzise, jucătoarea română a fost ținta unei reacții ironice a lui Alexis Ohanian (39 de ani), soțul Serenei Williams.

Alexis Ohanian, cel care în trecut l-a atacat în mai multe rânduri pe Ion Țiriac, a publicat un mesaj ironic la adresa Simonei Halep pe contul său oficial de Twitter. Acesta a readus în actualitate un mesaj pe care l-a purtat în 2019, în timp ce soția sa o înfrunta la US Open pe Maria Sharapova, o altă jucătoare care în trecut a picat un test anti-doping.

Toni Iuruc sare în apărarea Simonei Halep » Detaliul incredibil dezvăluit: „Vă spun ceva în premieră!”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
Toni Iuruc sare în apărarea Simonei Halep » Detaliul incredibil dezvăluit: „Vă spun ceva în premieră!”

Soțul Serenei Williams a ironizat-o pe Simona Halep, după ce românca a fost depistată pozitiv

Cunoscutul antreprenor de succes, fondatorul platformei Reddit, avea la acel meci un tricou cu un mesaj îndreptat spre Maria Sharapova, vechea rivală a soției sale. Purta logo-ul unei celebre campanii anti-drog desfășurate în America în anii '90, D.A.R.E. - Drug Abuse Resistance Education (n.r. Programul de combatere a abuzului de droguri).

La câteva ore după apariția informației că Simona Halep a picat un test anti-doping, Alexis Ohanian a redistribuit pe contul său oficial de Twitter ipostaza în care s-a aflat în urmă cu trei ani. 

„Ce purtați cu toții de Halloween anul acesta???”, a scris inițial Ohanian, pentru ca apoi să revină cu o completare: „Este un look care nu se demodează niciodată, se pare”, o aluzie evidentă în direcția Simonei Halep. 

Soțul Serenei Williams a ironizat-o pe Simona Halep, după ce a fost depistată pozitiv: „Nu se demodează, nu?”

Simona Halep, depistată pozitiv cu o substanță interzisă la US Open

Substanța în cauză este roxadustat, aflată în aceeași categorie cu EPO, acea substanță folosită în transfuzii ilegale în ciclism și alte sporturi de anduranță în ultimele decenii. 

În 2016, Maria Sharapova a fost depistată pozitiv cu Meldonium, fiind suspendată 15 luni din circuitul WTA.

Citește și alte știri despre Simona Halep:

EXCLUSIV Dilemele lui CTP după ce Simona Halep a fost depistată pozitiv: „E groaznic! La ce să-i folosească acest drog interzis și bolnavilor?!”

EXCLUSIV Ce riscă Simona Halep după ce a fost depistată pozitiv: „Suspendarea poate fi de 2 ani, de 4 ani, sau pe viață”

Ce urmează pentru Simona Halep, după suspendarea provizorie pentru doping

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
Analiza
Analiza  •  23 Octombrie 2022, 14:20

Fiecare om merita un pic de respect!

cinva
cinva  •  22 Octombrie 2022, 16:45
Postat de antibecali pe 21 Octombrie 2022, 23:12

cumpar tricoul,oare cati bani a castigat halep in acest mod??? adica dopata!!!in conditiile in care in tenis se controleaza rar jucatorii

Din pacate intrebarea poate fi chiar una fondata. Controalele din tenis sunt minime, iar si in sporturi in care conroalele sunt permanente, multi vitaminizati rezista ani de zile, sau chiar o cariera intreaga. Sportul curat nu exista (poate nici n-a existat), chimia de mult face parte integranta a sportului de performanta. Pacat. Si in acest caz probabil nu vorbim despre o pastila liata o singura data pentru durere de cap. Si pastila probabil nu a venit cu antrenorul.

cinva
cinva  •  22 Octombrie 2022, 16:42
Postat de flob pe 22 Octombrie 2022, 13:26

1. In primul rand este vorba despre ***. 2. Daca *** ar fi fost alta naționalitate ar fi găsit agenția anti-doping și motivul pentru care arată așa.

Sa nu exageram. Putem da cu totii a gramada de nume de sportivi de alta nationalitate prinsi. Nu e vorba de nationalitate. E vorba de dopaj si de ghinion. Atat.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează