SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

VIDEO Surprize pe bandă rulantă la Roland Garros » Garbine Muguruza și campioana din 2017, eliminate în turul III! Kiki Bertens iese în optimi!

Garbine Muguruza e ultimul nume mare care părăsește devreme ediția din acest an de la Roland Garros.  foto: Guliver/Getty Images
Garbine Muguruza e ultimul nume mare care părăsește devreme ediția din acest an de la Roland Garros. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 08:24 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 13:54

Garbine Muguruza (26 de ani, 15 WTA) e ultimul nume mare care părăsește devreme ediția din acest an de la Roland Garros. Iberica a fost învinsă în turul III de americanca Danielle Rose Collins (26 de ani, 57 WTA), scor 5-7, 6-2, 4-6, după două ore și 28 de minute de joc. 

UPDATE ora 14:00 - Continuă surprizele la Roland Garros: Kiki Bertens, eliminată!

Ziua de duminică a produs surprize pe bandă rulantă la Roland Garros. Victoria polonezei Iga Swiatek cu Simona Halep (6-1, 6-2) a fost urmată de o nouă surpriză majoră: eliminarea favoritei numărul 5, Kiki Bertens, în fața numărului 159 WTA, italianca Martina Trevisan!

Martina a trecut de Bertens după 1 oră și 37 de minute de joc și s-a calificat pentru prima dată în sferturile unul turneu de Grand Slam! Totodată, și-a trecut în palmares prima victorie împotriva unei jucătoare clasate între primele 10 ale lumii, acest succes propulsând-o pentru prima dată în carieră în top 100 WTA!

Martina Trevisan și Iga Swiatek, „surprizele” de astăzi de la Roland Garros, se vor înfrunta pentru un loc în semifinale.

Știrea inițială - Garbine Muguruza și Jelena Ostapenko, OUT de la Roland Garros

După surprizele înregistrate până acum pe partea sa de tablou, Muguruza era văzută drept una dintre pretendentele cu șanse reale la accederea în finală. Imprevizibila Danielle Rose Collins n-a fost de acord. A învins-o în trei seturi pe Muguruza, la capătul unui meci extrem de spectaculos, bogat în execuții tehnice deosebite de ambele părți.

Jelena Ostapenko, și ea eliminată

După ce produsese surpriza în turul anterior și reușise s-o elimine pe Karolina Pliskova, a doua favorită a întrecerii pariziene, Jelena Ostapenko (23 de ani, 43 WTA) a părăsit la rândul ei Roland Garros. Letona a fost învinsă în turul III de Paula Badosa din Spania (22 de ani, 87 WTA), scor 4-6, 3-6.

Ostpaenko a câștigat Roland Garros în 2017, după o finală câștigată chiar în fața Simonei Halep. Totuși, letona nu a mai avut rezultate importante la nivel înalt după acea finală, ea părăsind la un moment dat Top 50 WTA.

Citește și alte știri de la Roland Garros: 

De ce e Simona Halep invincibilă pe zgură? Darren Cahill le-a spus americanilor secretul

Irina Bara și concluziile sale după parcursul de la Paris: „Plec cu gânduri frumoase!"

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează