SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2020

De ce e Simona Halep invincibilă pe zgură? Darren Cahill le-a spus americanilor secretul

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a câștigat categoric meciul cu americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), scor 6-0, 6-1. Darren Cahill a explicat forma fantastică pe care o traversează eleva sa. +21   FOTO
Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a câștigat categoric meciul cu americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), scor 6-0, 6-1. Darren Cahill a explicat forma fantastică pe care o traversează eleva sa.

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 17:28 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 17:51

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a câștigat categoric meciul cu americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), scor 6-0, 6-1. Darren Cahill a explicat forma fantastică pe care o traversează eleva sa. 

  • Simona Halep va juca duminică în optimile Roland Garros cu poloneza Iga Swiatek (19 ani, 53 WTA). Citește AICI cele mai importante informații despre viitoarea adversară.

Simona Halep a câștigat toate cele 13 meciuri jucate pe zgură de la revenirea în circuit, după pauza provocată de coronavirus. A cucerit și două trofee în această perioadă, la Praga și Roma, iar acum e favorită pentru un nou titlu la Roland Garos. 

Cahill: „Simona e un pic ca Rafa”

Cahill spune totuși că Simona preferă condițiile obișnuite de la Roland Garros, din mai, când mingea sare mai mult și jocul e mai rapid: „E un pic ca Rafa. Dar am muncit din greu la acest aspect. Știam cum va fi. Când jucam în luna mai mai întâlneam astfel de zile mohorâte. Acum avem un întreg turneu în această manieră”. 

Darren a dezvăluit și cheia jocului fără hibă pe zgură. Antrenorul australian spune că Simona se antrenează pe această suprafața și în presezon, înaintea debutului la Australian Open: „Cred că e o suprafață pe care își poți construi mult mai bine jocul. E bună și pentru acumularea de putere în picioare, crește inteligența jocului”.

Când suferă o înfrângere, Simona analizează foarte bine situația. Poate să piardă de două ori la rând împotriva unei jucătoare, dar nu o va face jucând în aceeași manieră
- Darren Cahill

FOTO. Simona Halep s-a răzbunat pe Anisimova

+17 FOTO

Părere unanimă: Halep, cea mai bună pe zgură

Lindsay Davenport (44 de ani), triplă campioană de Grand Slam și câștigătoare a Jocurilor Olimpice din 1996, vorbește la superlativ despre jocului Simonei Halep, pe care o consideră cea mai bună jucătoare din lume pe zgură. 

„Simona Halep a devenit tot mai consistentă, găsește unghiurile din ce în ce mai bine. Nu mai am niciun dubiu, Simona Halep este cea mai bună jucătoare din lume pe zgură! Este favorită cu oricine ar juca. S-a antrenat bine, se mișcă foarte bine. E jucătoarea cu cea mai bună deplasare. Are o șansă uriașă, a revenit cu dreptul la Praga, acum câștigă meci după meci la Roma”, a declarat Lindsay Davenport, conform Tennis Channel. 

Halep a arătat cu Anisimova că e cea mai bună jucătoare pe zgură 
- The Tennis Podcast

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Simona Halep explică momentul cheie al meciului cu Anisimova: „A fost foarte important” » Ce planuri are la Roland Garros: „Nu simt presiunea”

Statistică incredibilă pentru Simona Halep: „Un set la zero e mereu periculos”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
267890
267890  •  04 Octombrie 2020, 13:38

Epitetul "cel mai bun/cea mai buna" nu are nicio legatura cu Halep. Halep stie doua lucruri sa puna mingea in teren cu orice pret si sa urle. Asta nu e tenis. Daca asta a invatat-o Darren, atunci nici el nu stie prea multe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează